Maialul continuă să rămână pentru mulți „concetățeni” o groapă de gunoi

2
995 vizualizari
views

groapa de gunoi maial (10)

Maialul codlean continuă să rămână pentru mulți „concetățeni” o groapă de gunoi. După ce în cursul anului trecut am atras atenția asupra depozitului de gunoi format în livada maialului, livada curățată ulterior, anul acesta lucrurile sunt neschimbate. Există printre semenii noștri acel soi de individ care din lene, inconștiența sau nepăsare, devarsă gunoiul sau deșeul, rezultat al diferitelor lucrări, în aceeasi zonă.

Autoritățile spun că este foarte greu să supraveghezi zona, anul trecut aplicându-se doar câteva amenzi. Faptașii nu sunt prinși pentru că nu are cine să îi vadă. Proverbial curat – murdar, expresia  „prinde orbul, scoate-i ochii” își găsește locul printre  gunoaiele care contiuă să se adune în maialul  ce se împute de indolența „concetățeanului”.

groapa de gunoi maial (3)

Din aceeași categorie

https://codlea-info.ro/incredibil-maialul-va-fi-asfaltat-cu-o-noua-groapa-de-gunoi/

https://codlea-info.ro/groapa-de-gunoi-din-maial-a-fost-astupata/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Pacat, mare pacat de natura! Si, pe langa lene, inconstienta, nepasare, as mai adauga NESIMTIRE, O NESIMTIRE EREDITARA, pt. ca imi amintesc de cand eram copil, zona aia mereu asa a fost, inseamna ca cineva duce „traditia”…RUSINE LOR!!!

  2. Sunt zone in oras care arata, pastrand proportiile, la fel de deplorabil. strada Noua coincide cu soseaua de centura a orasului. Sa vedeti masini cu numere din alte judete sau tari cum se intorc din drum crezand ca au gresit drumul sau intreaba nedumeriti daca e corecta directia in care merg. INCHIDETI FRATILOR STRADA!!! Permiteti accesul numai pt riverani. Deviati tot traficul prin centru. E o rusine pt actuala administratie a orasului ce se intampla pe aceasta strada… si puneti o data cosuri de gunoi prin oras. Oare cat mai trebuie sa-mi racesc gura de pomana? Sau asteptati primavara? Asta da scuza.

Comments are closed.