Lucrările de pe străzile Vulturului și Șoimului

1
1.133 vizualizari
views

Lucrari Soimului si Vulturului (2)

Urmare a nemulțumirilor locuitorilor de pe străzile Vulturului și Soimului în ce privește lucrările demarate în vara lui 2013 pe aceste străzi și a faptului ca năroaiele inundă zona după topirea zăpezilor, ne-am interesat care este situația actuală.

Lucrările continuă,  se introduc alte 4 cămine cu legătura în strada Garoafelor. Acestea sunt prevăzute cu capace  cu sistem antifurt.  Urmează ca până la 15 martie partea carosabilă să fie adusă la starea inițială de către executant.

Proiectul fiind unul de anvergură, cuprinzând și strada Măgurii, va fi suspus licitatiei pe SEAP. Astfel, firma care va câștiga licitatia se va ocupa de refacerea tronsonului Măgurii – Vulturului – Șoimului.  În altă ordine de idei, se dorește asfaltarea Vulturului și Soimului până la finele acestui an.

Nimic nu este simplu și nu se face peste noapte. Întrebat despre aceste lucrări, primarul Cătălin Muntean a declarat că nimic nu se face fără sacrificii și că există niște termene și proceduri care trebuiesc urmate și respectate, iar acestea înseamnă timp. Nici cu mama natură nu ne putem certa și nu putem da vina pe zapadă sau ploaie, singurul lucru la care Cătălin Muntean face apel este răbdarea cetățenilor de pe aceste străzi care nu au fost asfaltate niciodata. Își asumă riscurile, ne spune acesta, dar la final lumea va fi mulțumită.

Lucrari Soimului si Vulturului (1)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.