Lucrări la rețeaua apă-canal pe strada Avram Iancu

0
1.332 vizualizari
views

DSC_0752 (Copy)

În atenția locuitorilor de pe strada Avram Iancu:

Pe strada Avram Iancu se execută următoarele lucrări: rețea de canalizare, de la intersecția cu strada Cloșca până la Mihai Eminescu, pe o lungime de 540 m, iar diametrul conductei este de 315 mm. (conductă pvc)

Rețeaua de apă se execută de la intersecția cu strada Horia până la intersecția cu strada Cloșca, pe polietilenă, diametrul fiind de 200 mm, iar lungimea totală a rețelei de apă fiind de 250m, cu branșamentele aferente la rețeaua de apă și canal.

Lucrările se efectuează în cadrul proiectului ,,Reabilitare – extindere rețele de distribuție apă și sistem de canalizare în municipiul Codlea, realizate din fonduri europene, în valoare totală de 10.814.875 lei pentru care s-a eliberat autorizația de construire nr. 5/31.01.2013, care totalizează pe străzile municipiului Codlea 19.310 m lungime de conductă de apă și 13.044 m lungime rețea de canalizare. Lucrările se executa prin compania APA Brașov, distribuitor autorizat pe zona metropolitană, iar executantul care a câștigat licitația și efectuează lucrările în municipiul Codlea este firma spaniolă Ocide Construccion SA din Valencia.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic