Lucrări de reabilitare și pregătiri la Gara CFR Codlea

0
3.274 vizualizari
views

La primele ore ale dimineții o echipă de muncitori a luat cu asalt Gara din Codlea. Dotați cu tot ce le trebuie, muncitorii au montat schele și s-au apucat de treabă. Gara trebuie reabilitată neapărat. Această epavă a CFR-ului, pe care creșteau crengi de arbori și atârnau scocuri de pe timpul comuniștilor, trebuie refăcută.

Cine, cum și de ce? Simplu, vine Prințesa Moștenitoare și Suita Regală, iar cu o gară ca cea a municipiului Codlea ne facem de toată rușinea. Problema este că nu este treaba administrației și chiar dacă aceasta ar dori să intervină nu poate. Nu poți redirecționa fonduri catre companii private, iar CFR-ul se smiorcăie de mai bine de 10 ani că nu are nici o lețcaie, nici măcar pentru o zugrăveală.

O situație la limita penibilului, nu?

Păi da! Motiv pentru care, tot pe barba primarului (pentru că trebuie să recunoaștem, omul are un cuvânt greu de spus) Ovidiu Tomazeli prin firma O&M Edil s-a apucat să repare gara cu titlu de sponsorizare. Gratis. Adică, să n-ai nicio ”gară” cu gara și totuși să o scoți dintr-o situație de toată jena.. Ce să mai spunem.. Bavo, băieți și mulțumim.

gara_codlea-1 gara_codlea-2 gara_codlea-3

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic