Lucrări de reabilitare și întreținere la ștrandul din Codlea

8
1.564 vizualizari
views

V&B Concept împreună cu administrația locală au demarat mai multe acțiuni de reabilitare și întreținere a zonei Complex Ștrand Codlea. Dacă primăria municipiului și-a trimis pompierii voluntari să curețe malurile lacului 1 de crengi și să degajeze zona, V&B Concept prin administratorul Florin Bodan pregătește și alte facilități în afară de cele existente în ștrand. Se lucrează la amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii în incinta ștrandului. Nivelul lacului 1 a fost scăzut controlat, întrucat se intenționează să se consolideze cu dale de beton atât digul, cât și partea dreaptă a lacului care a surpat în ultimii ani, făcând greu accesibilă deplasarea. În zilele următoare pompierii vor degaja și lacul 2, iar zona dintre cele două lacuri va fi curățată și defrișată pentru a putea fi pusa în valoare partea de camping – zona în care cu ani în urmă turiștii îsi montau corturile.

Proiectul de reabilitare și de punere în valoare a ștrandului și a lacurilor este unul de anvergură, acest lucru făcându-se sistematic în următorii 2 ani, declară Florin Bodan, administratorul. Vrem să refacem inclusiv zona de agrement cu hidrobiciclete la lacul 1 și totodată să stimulăm pescuitul sportiv. Iar fondurile există.

Dar cel mai important lucru este că avem sprijinul administratiei locale și ca există deschidere din partea primarului pentru rezolvarea problemelor din ultimii ani, mai spune administratorul ștrandului.

La rândul său, primarul Cătălin Muntean este convins că, numai printr-o strânsă colaborare, ștrandul de la Codlea poate fi pus în valoare și redat circuitului turistic.  Este timpul.

Lacul 1 – Ștrand Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

8 COMENTARII

 1. Lucrari de reabilitare si intretinere la strandul din Codlea : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias : regiuneacentru.ro

  […] în valoare partea de camping – zona în care cu ani în urmă turiștii îsi montau corturile.citeste toata stirea din codlea-info.roRelated Posts:Bituri grele la Rage 24 H, un eveniment reusit la Strandul CodleaAlege-ti masca […]

 2. Multumim din suflet noului primar ptr.implicarea de care da dovada in campania de redare in circuitul turistic codlean a strandului Codlea.

  Vă susținem din toată inima.

 3. Astept renovarea strandului codlea de 20 ani ,poate ca a a sosit momentul sa ne bucuram si noi de frumusetea acestui strand .Asteptam din partea primariei un sprijin .Va multumim .

 4. Felicitari pt. planurile frumoase in legatura cu Strandul si zona lacurilor , locatie unica ce ar aduce multa lume in zona noastra frumoasa.
  Daca s-ar asfalta si drumul strandului, s-ar gasi locuri bune de parcare, s-ar creea acces frumos la locurile de camping , s-ar amenaja lacurile si zona lor pt. activitati decente/relaxante (exclus skijet-uri si alte aberatii de acest gen pe un lac atat de mic precum lacul 2) , s-ar reamenaja vilele din jurul lacurilor , atunci ar fi o oaza vanata de multi.

 5. Buna ziua!

  Sunt student la Arhitectura Peisagera in Bucuresti si dupa ce am vazut situl am zis ca trebuie sa imi fac lucrarea de licenta pe zona strandului si a lacurilor, fiind o zona, zic eu, unica si cu potential fantastic.
  Imi puteti spune si mie va rog unde as putea gasi planuri cadastrale, P.U.Z, P.U.D, P.U.G pentu regiunea asta?
  Multumesc!

Comments are closed.