În atenţia cetăţenilor Subiect: înfiinţarea unei creşe în vechiul spital

5
2.344 vizualizari
views

UNITATEA   ADMINISTRATIV   TERITORIALĂ

MUNICIPIUL   CODLEA

STR. LUNGĂ NR.33 TEL.0268.251650 FAX. 0268.251809

În atenţia cetăţenilor

Subiect: înfiinţarea unei creşe în vechiul spital

Vă rugăm să vă exprimaţi punctul dumneavoastră de vedere vis-a-vis de oportunitatea amenajării unei creşe în locaţia vechiului spital (strada Lungă 112-114, corpul A-partea dreaptă, la stradă)

Aşteptăm în scris opinia dumneavoastră, la Primăria municipiului Codlea, camera 36, serviciul urbanism, până la sfârşitul lunii iulie 2012.

PRIMAR

MUNTEAN CĂTĂLIN

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Foarte bine venita initiativa,sunt foarte multe mamici care trebuie sa se intoarca las servici si nu isi permit sa plateasca o bona.

  2. buna ideea … ca atare! Adica tot ceea ce sustine educatia copiilor si timpul parintilor … socializare inca de mici etc (cunoastem toti poezia) … Insa locul mi se pare ca nu a fost ales prea bine … din punct de vedere a lipsei de parcari pt parintii care isi vor aduce copii cu masina (nici macar stationarea nu este permisa in zona (sau hai sa spunem ca incape o masina doua pe sustache pe gang, daca vine si a trei e blocata toata intrarea in cladire) … un alt aspect negativ al locatiei este poluarea fonica (locuitori din zona intersectiei, stiu despre ce vorbesc) … iar dupa parerea mea o mica curte la o cresa, ca si la gradinita sau scoala ar fii bine venita … nu cred ca educatoarele vor iesi cu copii in curtea biserici evanghelice… un alt aspect care ar fii greu de acceptat, ar fii faptul ca imobilul este foarte vechi, construit traditional (cam prin 1830), cu tot zelul invetitiei de reabilitare, peretii acestei cladiri tin racoare vara si iarna, incaperile vor fii greu de incalzit, o izolatie nu aduce nimic pt volumul de caramida a zidurilor care trebuiesc incalziti (mai ales pe timp de iarna) este enorm de mare … sunt sigur ca primaria va gasi o locoatie mai adegvata (ca de exemplu in incinta gradinitei de pe strada laterala)

  3. Codlea: In atentia cetatenilor Subiect: infiintarea unei crese in vechiul spital : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias : regiuneacentru.ro

    […] municipiului Codlea, camera 36, serviciul urbanism, până la sfârşitul lunii iulie 2012.citeste toata stirea din codlea-info.roRelated Posts:Invitatie Concert de Craciun la CodleaBrasov: Reorganizarea Spitalului Municipal […]

  4. Este absolut necesara o cresa, daca avem in vedere ca la o gradinita particulara platesti o taxa de 550-650 lei pe luna, ori aceasta suma pentru foarte multi parinti reprezinta 3/4 dintr-un sariu!!!
    O cresa de stat ar fi pentru multi parinti o solutie accesibila, dar sunt convins ca, din pacate, aceasta initiativa va ramane doar la nivelul acesta – de plan.
    Asteptam ca alesii nostri sa inceapa sa faca ceva si pentru noi, oamenii de rand, sa rezolve si aspecte importante, nu doar cele de estetica a orasului. Inteleg ca niste banuti, si nu putini, trebuie sa fie cheltuiti, dar macar sa-i cheltuie pentru un scop care sa vina si in ajutorul cetatenilor de rand, nu doar in ajutorul celor cu afaceri.

Comments are closed.