Logodnă cu bucluc la Codlea

0
16.300 vizualizari
views

Și dacă n-ar fi, nu s-ar povesti, își începe naratorul povestea noastră. O poveste pe care mulți o cunosc, însă puțini o înțeleg și fac ceva pentru a schimba lucrurile. Suntem multiculturali, suntem educați, autodidacți, ne dorim… Avem pretenția că înțelegem arta și frumosul. Dar n-avem timp. Sau totul se rezumă la bani, spunea cineva. De fapt, întrebarea era alta: Câți dintre noi mai merg la teatru? Și ar mai fi o întrebare.. Câți dintre noi și-ar dori să meargă la teatru din din când în când?

Sper că n-ați uitat că pe 13 octombrie 2017, ora 20, Ovidiu Cuncea și colegii săi v-au invitat la „Logodnă cu bucluc” pe scena Casei de Cultură a Municipiului Codlea.

Piesa imortalizează un element foarte drag publicului de toate vârstele, „adolescența“. Povestea aduce în prim plan peripețiile unor tineri îndrăgostiți, furați de valurile vieții. Iar în planul secund ne descoperă niște maturi care merg la braț cu nebuniile și inocența adolescenței lor. „Logodnă cu bucluc“ este un spectacol despre încurcături create de dragoste și ambiție.

Prețul unui bilet este de 40 lei. Vi se pare mult? Dacă da, nu vă place teatrul. Ne vedem la spectacol.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic