Locuri de casă pentru tinerii din Codlea

0
2.603 vizualizari
views

Cel mai îndrăzneț proiect al tânărului viceprimar Mihai Cîmpeanu se adresează tinerilor din orașul nostru. Proiectul prevede atribuirea de terenuri pentru case, în mod gratuit. Acordarea de facilități și sprijin tinerilor din Codlea reprezintă o necesitate pe care Mihai Cîmpeanu și-a propus să o concretizeze printr-un proiect de hotărâre care va fi supus spre aprobare în ședința CL din luna noiembrie.

Ideea este simplă și extrem de eficientă, cu șanse reale de realizare. În expunerea de motive, viceprimarul Mihai Cîmpeanu arată că, deși a constatat că UAT Codlea nu deține terenuri care pot avea o astfel de destinație, primăria poate achiziționa sub formă de investiție terenul SC Mecanica SA, situat în strada Carpați FN, identificat în CF Codlea nr 10131, nr top2726, în suprafață de 34.481,11mp, iar sursa de finanțare poate fi asigurată de la buget. Pot beneficia tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 ani.

Ar fi, de departe, cea mai bună inițiativă pe care consilierii ar trebui să o sprijine fără echivoc. Viceprimarul se arată încrezător că proiectul va trece. Doamne-ajută!

mihai_cimpeanu mihai_cimpeanu2

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic