Locul deşeurilor nu e în casă! Trimite-le la plimbare!

0
994 vizualizari
views

Vino  sâmbătă  28 aprilie 2012 între orele 09:00 – 16:00 la punctele de colectare cu orice aparat electric sau electrocasnic vechi sau defect. Poţi câştiga unul dintre premiile puse în joc. Un deponent poate primi un singur talon de tombolă, dar pentru a creşte şansele de câştig aceştia pot înscrie alţi membri ai familiei sau prieteni în caz că are mai multe deşeuri.

Pentru preluarea de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni sau de la instituţii şi societăţi comerciale în vederea casării, apelaţi numărul : 0751366252. ( Transportul este gratutit). Premiile vor consta în:

5x  Cuptoare cu Microunde

10x  Mixere

5x  Cafetieră

Punctele de colectare sunt:

  • Str. Bârsei, la semaforul din Colorom
  • Str. Muntisor, lângă Poştă
  • Str. Freziei , lângă Şcoala Generală nr. 3
  • Str. 9 Mai – intersecţia cu strada Libertăţii, lângă Piaţă.

Tombola cu premii (tragerea la sorţi a taloanelor completate ) şi premierea elevilor voluntari   vor avea loc la Primaria Municipiului Codlea – Sala de şedinţe , în prezenţa autorităţilor locale şi reprezentanţilor presei.

Tipuri de deşeuri pe care le puteţi aduce:
baterii, acumulatori, becuri, lămpi, neoane, aparate mici  ( de la maşini de călcat, aparate de ras, ceasuri electronice, etc, la cuptoare cu microunde, aspiratoare), televizoare, computere, monitoare, până la frigidere, maşini de spălat, boilere si aragazuri.

Nu se dau taloane de tombolă pentru accesorii sau componente:

becuri, incărcătoare, tuburi de televizor, cabluri, piese. Taloanele se dau numai pentru aparate, întregi, incepând de la telefoane.

Elevii de la Colegiu Tehnic Simion Mehedinţi s-au oferit voluntari pentru acest proiect, împreună cu profesoara Şerban Mariana, elevii vor fi la corturi perechi de cate 2 persoane, împreună vor fi 4 corturi, iar alte 2 grupuri vor merge prin oraş şi vor împărţi fluturaşi cu Campania de Mediu si pentru a le explica cetăţeniilor cum se procedează.

Robert TRIFAN

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic