Cuvântul dat este contract

2
1.329 vizualizari
views

Începând cu 1 aprilie anul curent, omul de afaceri Cătălin George Muntean a demarat lucrările pentru realizarea celui mai modern complex al grupului de firme Galli Gallo cu termen de finalizare  31 decembrie 2012.

Investiția de 10 milioane de euro care va aduce 500 de locuri de muncă pentru comunitate este susținută din fonduri europene în sumă de 2 mil euro, iar diferența de bani din fonduri proprii și finanțare bancară.

Pe o suprafață de 15000 m2, în urma utilajelor care au început să pregătească zona , vor lua naștere secțiile de tranșare-ambalare, semipreparate și depozite de carne refrigerată și congelată.

Îndrăznețul om de afaceri, directorul Cătălin George Muntean, ne-a asigurat că producția va fi de 5 ori mai mare, iar programul de lucru se va organiza pe două schimburi.

Mai multe proiecte deja aprobate se află în derulare: fabrica de nutrețuri combinate, silozuri stocare cereale, fermă creștere tineret de curcă, precum şi o secţie de incubaţie.

În premieră în judeţul Braşov, informăm cititorii noştri că la Codlea a fost construită o fabrică de îngrăşământ organic ce transformă dejecţiile de pasăre în îngrăşământ natural.

Persoanele din Codlea interesate de noile locuri de muncă sunt  invitate să își depună personal CV-ul la adresa:

Extravilan km.3, Abatorul Peneș, pentru următoarele posturi:

 • electricieni
 • mecanici
 • frigotehniști
 • tranșatori
 • operatori abator
 • agenți  pază

CV-urile vor fi analizate în ordinea depunerii acestora.

Investiţie nouă la Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

 1. Am incercat sa evit a face anumite comentarii in ultima vreme, insa constat cu stupoare ca lucrurile bune sunt privite cu ostilitate de un numar (inca) mare de persoane care nu ezita sa considere ca investitia grupului de firme condus de Catalin Muntean este pura campanie electorala.

  Si daca este campanie, sa imi indice cineva un alt codlean care a pus painea si cutitul in mana la aproximativ 700 de suflete si care va finaliza un nou proiect cu alte 500 de noi locuri de munca. Unde? Intr-un orasel cum este Codlea. Nu trebuie sa stii prea multa matematica pentru a face un calcul legat de cresterea si stabilitatea economica pe plan local. Si ma intreb, exista termen de comparatie?

  Va invit sa va depuneti personal CV-urile pentru angajare daca veti considera ca unul dintre posturile create vi se potriveste. Consider ca este o optiune pentru fiecare si ca doar asa orasul va creste si va prospera, muncind aici, la noi acasa. Va multumesc.

Comments are closed.