Localitatea Sânpetru intră în carantină din această seară! Nici Brașovul nu este departe!

1
3.504 vizualizari
views

Cu o rată a incidenței de peste 7 cazuri la mia de locuitori, localitatea Sânpetru intră din seara zilei de 18 martie, de la orele 22.00, în carantină zonală pentru umrătoarele 14 zile. În punctele de acces în localitate vor fi instituite controale. Populația nu mai are voie să iasă din case, excepție făcând situațiile în care se deplasează la serviciu sau pentru urgențe, pe baza declarației pe proprie răspundere.

Nici municipiul Brașov nu este departe de luarea unei astfel de măsuri. Dacă trendul va rămâne ascendent în municipiu, va fi o chestiune de zile până când și Brașovul va fi închis.

Foto: Carantină la Timișoara

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. cine-i acest sef ??…numele ??>…si de unde stiu militienii ca esti din zona geografica latitudine si longitudine….altfel apar legi de prin 2016..!!..culmea ca focarul principal e liber..poiana !!!..sa vezi acum in weekend cu se umple cu curve si parlamentari pardon interlopi..!!!..si pe prosti ii ti in casa !!!..alo domn prefect ,v-au sunat cei din capitala ?…liber ba la predeal ,poiana si vezi ceva prin bran…venim si ciocu mic inchide -i pe prosti sa nu ne vada…ai inteles..??..

Comments are closed.