Litoralul pentru toţi 2023. Cum poți beneficia de super reduceri la mare începând cu 3 mai

0
204 vizualizari
views

Vacanța de 1 Mai a trecut, însă începând cu 3 mai se dă startul programului Litoralul pentru toți 2023.

Mii de turişti români care nu au putut să meargă la mare în minivacanţa de 1 Mai aşteaptă reducerile din programul Litoralul pentru toţi 2023 pentru a se putea bucura de câteva zile petrecute pe malul Mării Negre. Cum poți beneficia de super reduceri pe malul mării, începând cu 3 mai, potrivit anunțului oficial al hotelierilor.

Mii de turiști din România așteaptă cu nerăbdare reducerile programului Litoralul pentru toți 2023, pentru a se bucura de mai multe zile pe malul Mării Negre, la preț redus. Programul a fost lansat în urmă cu mai mulți ani și revine în fiecare primăvară, pentru a-i ajuta pe toți să ajungă la mare.

În condițiile în care în plin sezon prețurile pot fi exagerat de mari pentru mulți români, programul Litoralul pentru toți promite să le ofere șanse în plus tuturor care vor să se bucure de minunățiile litoralului românesc. Este, totodată, o șansă bună pentru hotelierii care doresc să-și crească veniturile.

În ciuda faptului că unele persoane critică litoralul românesc, programul s-a bucurat constant de un succes deosebit. Programul are de obicei două etape în fiecare an, una la început de sezon și a doua după încheierea sezonului. Conform Observatornews.ro, prima etapă debutează miercuri 3 mai 2023, și va ține până pe 20 iunie 2023.

După două luni și jumătate de sezon, în care litoralul românesc ar trebui să fie arhiplin, va urma a doua perioadă a programului, undeva în perioada 1 septembrie – 15 octombrie. Deși vremea atunci s-ar putea să nu mai fie tocmai potrivită pentru plajă, sunt șanse reale ca oamenii să se bucure, totuși, de temperaturi destul de ridicate și în septembrie.

Cine poate ajunge, însă, pe litoral cu acest program?

Practic orice turist român care vrea să meargă la hoteluri de 2 3 sau 4 stele în mai multe stațiuni de pe litoral. De obicei camerele pot fi plătite inclusiv cu vouchere de vacanță, însă trebuie știut că nu toate hotelurile acceptă să facă parte din Litoralul pentru toți 2023.

Potrivit litoralulromanesc.ro, pe lista hotelurilor înscrise în program se află Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q , din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia.

Cum era de așteptat, reducerile oferite prin intermediul acestui program diferă de la hotel la hotel, chiar și de la stațiune la stațiune. Așadar, o noapte la hotelul Hotel Q din Neptun-Olimp, pentru o cameră dublă, turiștii vor scoate 151 de lei fără masă inclusă, în timp ce la Hotelul Modern din Mamaia o cameră dublă poate ajunge la 550 de lei, cu mic dejun inclus. Asta, în condițiile în care în luna august o cameră identică la același hotel ajunge chiar și la 760 de lei pe noapte.

Prețurile ar putea fi mult mai mici după 1 septembrie, moment în care hotelurile așteaptă îndeosebi elevi trecuți prin Bacalaureat sau persoane cu venituri mai reduse. În 2022, veștile nu au fost tocmai bune pentru hotelieri, pentru că litoralul a atras cu 20% mai puțini turiști ca în 2019. Specialiștii cred că turiștii au fost speriați de prețurile exagerat de mari și de lipsa condițiilor, comparativ cu alte țări precum Grecia, Turcia chiar și Italia sau Spania.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic