Lingemann, investiție de 600.000 euro la Codlea

0
3.967 vizualizari
views

Cu peste 3.500 de furnizori  în 2011, însumând 1.4 milioane de produse, Lingemann România deservește clienții industriali zonali din țară cu cele mai competitive produse de pe piață. Cifra de afaceri de peste 2 mil. de euro realizată în 2010, s-a dublat la finele anului 2013, ajungând la 4 mil. euro, motiv pentru care Lingemann România este propulsată în topul firmelor de succes din județul Brașov. Creșterea cifrei de afaceri Lingemann Romania se datorează unei bune administrări manageriale și a încrederii pe care aceasta o inspiră partenerilor săi, firme precum Draexlmaier, Rolem, Scorillo, etc.

La inaugurarea noului sediu administrativ și a depozitului, investiție de aproximativ 600.000 euro, au participat reprezentanții din Germania ai Lingemann, inițiatorul proiectului din România, Dorin Șaramet – administrator Lingemann Beschaffungssysteme Srl, reprezentanți ai firmelor partenere, primarul si viceprimarul din partea administrației locale, oameni de afaceri.

Citește si Codleni de succes – Dorin Șaramet

Lingemann Beschaffungssysteme - Inaugurare (9) Lingemann Beschaffungssysteme - Inaugurare (20) Lingemann Beschaffungssysteme - Inaugurare (29)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic