Licitație privind mansardarea Școlii Gimnaziale Nr.2 Codlea

0
1.628 vizualizari
views

Infrastructura educațională este un element vital în  mediul de învățare, iar la Codlea autoritățile acordă o importanță deosebită  modernizării instituțiilor de învățământ.

Astfel, mansardarea Școlii Gimnaziale Nr.2 este un alt obiectiv de maxim interes pentru Primăria Codlea, cu o valoare de 𝟖.𝟎𝟓𝟗.𝟔𝟔𝟏,𝟗𝟏 𝐥𝐞𝐢 și care este finanțat prin P.O.R, dar și din fonduri de la bugetul local. Pentru o astfel de investiție a fost demarată, în 08 martie 2022, procedura de licitație, anunțul a fst publicat în SICAP, iar firmele interesate pot depunde oferte până pe 24 martie.

Pe pagina sa de Facebook, Mihai Cîmpeanu a amintit și de lucrările care sunt deja în execuție și se află sub o atentă monitorizare:

Pe de altă parte, sunt deja în execuție – „𝐈̂𝐧𝐟𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐝𝐥𝐞𝐚” și „𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥 𝐬𝐭𝐫. 𝐇𝐨𝐫𝐢𝐚, 𝐧𝐫. 𝟓” – se află în grafic, conform termenilor contractuali. De asemenea, pentru alte obiective de investiții – „𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐫𝐞𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐌𝐚𝐢𝐚𝐥”, „𝐁𝐥𝐨𝐜 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧𝐭̦𝐞 𝐀.𝐍.𝐋” și „𝐁𝐚𝐳𝐚̆ 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐩 𝐈 – 𝐌𝐚𝐢𝐚𝐥” – constructorii sunt pregătiți pentru începerea lucrărilor atunci când vremea le-o va permite.”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic