La noi ca la proști sau cum să îți bați joc de participanții la trafic

1
1.044 vizualizari
views

Fulgerică este șoferul de cursă lungă, cu o mașină de mare tonaj, care tranzitează municipiul Codlea. El studiază din zbor semnele de circulație și își vede tacticos de drum. Pentru a-l ajuta pe Fulgerică, Poliția locală Codlea, în baza unei autorizații emisă (sperăm) de Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Codlea, a  dus la îndeplinire modificarea  însemnelor rutiere din intersecția strada Lungă cu strada Laterală. Astfel, venind dinspre Brașov, conducătorul auto este obligat să se deplaseze înainte, având semnul -obligatoriu în direcția indicată- și -interzis la dreapta- , fără alte specificații. Din sens opus, toți cei care doresc să se încadreze la stânga pe strada Laterală o pot face fără probleme.

Dar pe DN1 nu circulă doar Fulgerică!

Conducatorii auto sunt debusolați. Mai ales cei care vin de la Brașov. Aceștia se duc în centru și întorc pentru a intra pe strada Laterală. Nu toți, unii ignora însemnul rutier, conștienți fiind că acesta se adresează mașinilor de mare tonaj și că, de fapt, s-a dorit devierea traficului prin centru pentru a evita strada Laterală în urma unor sesizări primite din partea cetățenilor care reclamă deteriorarea carosabilului undeva în zona casei cu nr 80.

Ce au omis cei care ar trebui să gândească de două ori și să decidă o singură dată, este excepția pentru mașinile cu o capacitate mai mică de 3.5 tone, însemn rutier ce ar fi trebuit postat sub semnul interzis la dreapta, care să permită accesul autoturismelor pe strada cu pricina.

UPDATE:

Indicatorul rutier care ar trebui să fie poziționat pe DN1, se află pe strada Laterală, la cca. 20 m după intersecție. (vezi imaginea de mai jos).

indicatoare rutiere ca la prosti in codlea

sens unic se lucreaza (2)

sens unic se lucreaza (1)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Asta este o prostie.un singur om de pe strada laterala nr.80 se plange ca i se strica asfaltul nou din fata casei si primaria in secunda 2 ia masuri.iar pe alte strazi din codlea proprietarii a zeci sau sute de case se plang sa li se toarne macar niste pietris in gropile de pe strazi ca de asfalt nici nu mai vorbim.
    .Dar oare lacatarilor de pe stada lunga nu li se strica asfaltul din fata casei.Sa fim seriosi…

Comments are closed.