La ,,Evidența Populației”, miroase a hoit

10
3.525 vizualizari
views

,,Pute, dom-le! Pute! Și să vedeți ce morman de gunoaie se afla în fața sediului. Îți cade părul din nas!” – a sunat mesajul unui domn indignat, care a sunat la redacție. Adevărul este ca omul are dreptate, iar imaginea instituției are de suferit în condițiile în care aceasta deservește 6 localități limitrofe cu un număr total de peste 40.000 de oameni. Vii să îți faci buletinul și pleci cu un gust…  de ghetou. Și mai miroase și a hoit, vorba cetățeanului supărat: ,,Păcat că nu puteți prelua și mirosul în ceea ce scrieți. Ca să nu vă spun că ăsta numai sediu nu este. Pare o dărăpănătură.”.

Cine ar trebui să se ocupe de salubritate știm, dar în lipsa bunului simț al cetățeanului îmbuibat la revelion, pe care nu reușim să îl responsabilizăm, totul pare în zadar, iar noi continuăm să trăim ca într-o cocină. Oare de amenzi nu a auzit nimeni? Și când te gândești că totul se petrece la 2 pași de sediul poliției locale.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

10 COMENTARII

  • Evidenta Populatiei nici macar nu are ce cauta acolo. Nu stiu cine a avut fantomatica idee de a face buletine intr-un bloc de garsoniere (marea majoritate fiind garsoniere sociale) in care tiganul romanizat arunca petul si chilotul de la etaj.

 1. Adevarul e ca in zona aceea a cartierului Colorom stau majoritatea scursurilor societatii…Nu poti avea prea mari asteptari de la ei…

  • adevarul e ca nu stiu cite picioare si cite miini aveti ,de va credeti asa de omm si ii judecati pe oamenii aia facindui scursuri, vati gindit vreodata ca ati putea ajunge ca acele scursuri??? nu va incredeti in puterea omeneasca si in puterea banilor, pentru-ca na-ti avea nimic daca nu var fi dat DUMNEZEU si care bineinteles ca TOT EL ar putea sa va ia totul. Nu mai judecati pentru-ca o sa fiti judecati. Cu respect unul dintre acele scursuri.

   • Va dau dreptate, domnule Constantin. Nu este normal sa fiti catalogat drept scursura a societatii. Totusi, oricat am fi de saraci sau batuti de soarta, cat timp avem doua maini si vointa, cred ca ne putem face curat in locul in care stam. Nu credeti?

   • Daca va considerati a fi o scursura…inseamna ca practicati aruncatul gunoaielor pe geam?

    • SUNT DOUA PROBLEME ACOLO: UNA ESTE NESIMTIREA UNORA CARE NU ISI ADMINISTREAZA CUM TREBUIE LOCUL IN CARE STA SI A DOUA PROBLEMA ESTE NESIMTIREA ALTORA CARE II FACE SCURSURI PE CEI DE ACOLO.

 2. Doamnele care lucreaza la Evidenta populatiei fac in fiecare dimineata curetenie. D-voastra vi se pare normal ca acei locatari sa faca zilnic mizerie sub nasul Politiei Comunitare, care isi are sediul in acelasi bloc?

 3. 1) Titlul este de toata jena.
  2) Indiferent de etnie/nationalitate, jegul uman ramane jeg uman.
  3) Politia locala este mirifica, dar lipseste cu desavarsire.
  4) Mai multa atentie in catalogari!

Comments are closed.