La Codlea un şofer a retezat stâlpul din faţa supermarketului

2
839 vizualizari
views

Accident de circulatie produs pe DN1 in dimineata zilei de 17 aprilie in fata supermarketului, la intersectia cu drumul Vulcanului. Scenariul accidentului este pe cat de simplu, pe atat de stupid. Un autocamion care a intrat in DN1 dinspre Vulcan, a semnalizat dreapta pentru a intra la supermarket. Dinspre Brasov venea cu viteza un Polo care a incercat sa depaseasca autocamionul pe partea dreapta, derutat fiind de faptul ca soferul acestuia a facut o bucla pentru a se incadra pe poarta supermarketului. Pentru a evita coliziunea, conducatorul autoturismului a tras dreapta si a intrat in stalpul de iluminat.

,,Nu se pune problema neacordarii de prioritate, camionul intrase in DN1 si se pregatea sa faca dreapta in supermarket cand dinspre Brasov a venit autoturismul”, declara surse din cadrul politiei venite la fata locului pentru cercetari.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. În Germania plăteşti amenzi usturătoare pentru distrugere şi în România şoferii îşi fac de cap. Aş menţiona şi vina drumarilor sau cine se ocupă de şosea. Priviţi bălţile care la fel prezintă mare pericol. Peştii lipsesc.

Comments are closed.