Julia Barabas se retrage din funcția de președinte al Asociației Pro Codlea

0
1.448 vizualizari
views

Conform unui comunicat oficial pe userul de facebook al asociației, Julia Barabas anunță că se retrage din Asociația Pro Codlea, implicit din funcția de președinte.

Din motive personale as dori sa anunt retragerea mea din Asociatia Pro Codlea si implicit demisia mea din functia de presedinte al acestei asociatii. As dori sa multumesc tuturor celor care m-au sprijinit si m-au ajutat in realizarea multor activitati din cadrul Asociatiei Pro Codlea, a fost frumos, am pus suflet si mi-a placut tot ceea ce am facut. In continuare sper ca Asociatia sa mearga si mai bine, si va rog sa ii sustineti cat puteti pentru ca a oferit si sper ca si in continuare va oferi numai actiuni si evenimente benefice comunitatii.
Cu respect, Barabas Julia

Nu se cunosc motivele retragerii, insă pentru cititorii nostri consemnăm faptul că Julia Barabas a fost una dintre persoanele care s-au implicat activ în acțiunile de voluntariat care au vizat locuitorii orașului Codlea, aducându-și aportul în păstrarea și promovarea valorilor cultural-artistice ale comunității. Ea a fost și promotorul cunoscutului ,,Concert de colinde,, care s-a desfășurat anual la Casa de Cultură, dar și cea care a susținut proiectul Let-s do it România ca și coordonator zonal.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic