Județul Brașov, sub avertizare cod galben. Cum va fi vremea de 1 Mai

0
319 vizualizari
views

 ANM a transmis noi avertizări meteo de ploi abundente, valabile în 5 județe din Moldova  până vineri, 29 aprilie, la ora 06:00.  De altfel, a fost emis și Cod galben în alte 25 de județe din țară, printre care și Brașovul. 

Meteorologii au transmis că pe parcursul zilei de joi (28 aprilie) în Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova și local în Muntenia, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, pe alocuri însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

De asemenea, în noaptea de joi spre vineri (28/29 aprilie) aria ploilor se va restrânge spre nord-estul țării.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și izolat peste 40 l/mp.

Cum va fi vremea în weekend-ul 31 aprilie- 1 mai

Meteorologii anunță vreme bună de 1 mai, cu temperaturi specifice perioadei, între 18 și 24 de grade și șanse reduse de precipitații.

În acest moment, din estimările de care dispunem, ar trebui să avem temperaturi în jurul normelor, adică între 18 și 24 de grade, la nivelul întregii țări. Este posibil sa fie vreme bună, pentru că, după aceste zile de Paște, la mijlocul săptămânii pare să avem două zile cu mai multă instabilitate, dar, spre weekend, se va face o vreme mai bună. Poate avem noroc și vom depăși 20 de grade, dar la mare, dacă este soare, imediat se simte căldura, nu trebuie să ai temperatură prea ridicată”, a spus meteorologul Mihai Timu într-un interviu pentru DC News și citat de ziarulunirea.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic