Ionuț, un copil de 12 ani, eroul zilei la Codlea! Ce a făcut?

2
2.539 vizualizari
views

Un copil de numai 12 ani nu s-a pierdut cu firea când prietenul său a fost tâlhărit și deposedat de telefonul mobil în plină zi și a sunat la 112 în timp ce a continuat să-i urmărească pe atacatori. Mai mult de atât, Ionuț a reușit să facă și poze agresorilor în timp ce încercau să se facă nevăzuți. Dar, povestea, o spune chiar tatăl victimei:

Recunoștința și respectul meu se îndreaptă azi către Politia Municipiului Codlea și către un mic erou cu spirit civic, prietenul fiului meu.
În jurul ori 15’30 fiul meu a fost tâlhărit de telefonul mobil de către doi tineri, în plină stradă, în văzul lumii. Prietenul lui, în vârstă de numai 12 ani, nu s-a pierdut cu firea și a acționat matur, ca un adult. A pus mana pe telefonul lui și a sunat la 112, alertând autoritățile și a reușit chiar să-i fotografieze pe cei ce l-au deposedat de telefon pe fiul meu. Micul erou a fugit după aceștia, pe drum întâlnindu-se cu echipajul de politie plecat în intervenție, în urma sesizării la 112.

După ce s-a urcat în mașină politiei, a plecat în căutarea agresorilor reușind să-i identifice în foarte scurt timp pe străzile orașului și astfel aceștia au fost reținuți de organele de poliție în vederea cercetării. Politia a acționat cu celeritate, exemplar la această sesizare, rezolvând-o într-un timp foarte scurt.


Le mulțumesc încă o data, și pe această cale, organelor de politie din Municipiul Codlea și nu în ultimul rând părinților care au crescut un astfel de copil, care oricând poate fi un exemplu și pentru oamenii mari!”

RESPECT!!!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Ar fi fost interesat să fi spus și numele agresorilor, ca să știe lumea să se ferească de tot neamul lor ..
    Asta nu-mi place, da domnule numele hoților, normal așa trebuie să știe comunitatea ce concetățeni are…

Comments are closed.