Invitație la Expoziția de fotografie ”OAMENI ȘI DATINI”

0
445 vizualizari
views

În perioada 13 decembrie 2021-31 ianuarie 2022, vă invităm să descoperiți o expoziție inedită de fotografie, organizată de Centrul Cultural Reduta Brașov.

Expoziția cuprinde fotografiile alese și premiate în cadrul concursului Național de Fotografie Etnografică „OAMENI ȘI DATINI”, aflat la ediția a VII-a.

Cele două secțiuni ale acestui concurs – PORTRET și MOMENT – au reunit fotografii din domeniul culturii tradiționale materiale și imateriale: obiecte de patrimoniu, obiceiuri și ocupații tradiționale, costume populare, arhitectura, etc.

Anul acesta au participat 68 de concurenți cu un total de 313 fotografii, din care s-au selectat un număr de 33 de fotografii, dintre acestea 7 fiind și premiate. Aceștia provin din mai multe județe ale României, iar în premieră anul acesta, a fost un concurent din Republica Moldova.

În cadrul vernisajului din acest an va avea loc și lansarea celui de-al III-lea volum al albumului „OAMENI ȘI DATINI”, în care se regăsesc fotografiile premiate și cele ce au făcut obiectul expozițiilor din anii 2019 – 2020.  Vernisajul Expoziției va avea loc în data de 13 decembrie 2021, la ora 13.00, la Muzeul Tradițiilor Codlene (la etaj).

Intrarea este liberă și se va face cu respectarea tuturor prevederilor impuse de autorități pentru această perioadă.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic