Dotări cu aparatură de ultimă generație la Spitalul Municipal Codlea

0
992 vizualizari
views
Pentru că ne interesează sănătatea și diagnosticarea corectă a cetățenilor din localitatea noastră, Spitalul Municipal Codlea a primit finanțare de la bugetul local, dar și din alte surse financiare atrase, pentru achiziționare următoarelor aparate medicale de ultimă generație, precizează Mihai Cîmpeanu, primarul municipiului Codlea, într-o postare pe pagina de facebook.
Care sunt dotările?
✅1. ECOCARDIOGRAF VIVID T8 R4: este construit în arhitectură TruScan, susține o gamă variată de programe pentru examinări avansate de cord, pediatrie, neonatologie, vasculare, abdominale, părți moi, de urologie și musculoscheletale.
📌Valoare achiziție (TVA inclus): 236.810 lei.
✅2. APARAT DEXA: PRIMUS este un dispozitiv de diagnostic al osteoporozei folosind raze X. Brațul de scanare trece peste întregul corp și poate citi BMD, compoziția corpului (grăsimea, masa slabă, BMC – masa osoasă) pentru întregul corp și regiuni individuale.
Locurile de măsurare: întregul corp, regiuni ale corpului, coloana vertebrală, dual femur, antebraț, lateral. Structura corpului: masa grăsimilor, masa musculară, greutatea totală
📍Rolul acestui aparat: evaluarea osteoporozei și analiza calității osului.
📌Valoare achiziție (TVA inclus): 160.685, 70 lei
✅3. ANALIZATOR AUTOMAT PENTRU IMUNOLOGIE: Modelul MINDRAY CL-900i are o capacitate mare de lucru. Meniul analizatorului cuprinde teste pentru următoarele domenii de interes: markeri tumorali, markeri tiroidieni, markeri cardiaci, fertilitate, metabolism, anemie, diabet, alergie, urgențe, boli infecțioase.
📌Valoare achiziție (TVA inclus): 85.680 lei.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic