Invitați speciali la sărbătoarea recoltei

0
990 vizualizari
views

Sărbătoarea Toamnei Mărul Dulce s-a bucurat de invitați speciali. În cadrul parteneriatului dintre localitățile Pielești (jud Dolj) și Codlea, gazda festivalului de la poalele Măgurii a avut deosebita plăcere de a primi Ansamblul Folcloric Alunelul, laureat a mai multor premii naționale și internaționale. Oaspeții s-au aflat pentru prima dată la Codlea, cu dansuri și jocuri specifice Oltului.

Tot în cadrul festivalului ,,Mărul Dulce,, a evoluat cu un recital deosebit și două piese în primă audiție, solista Mioara Greavu din Făgăraș. Mioara Greavu a încântat melodii din repertoriul acesteia.

Pe scena din promenada municipiului Codlea a fost prezentă solista Rodica Stan, nume consacrat pe scenele festivalurilor de etnografie și folclor, cu un bogat repertoriu de muzică populară. Nu în ultimul rând, tinerele Ioana Drăguț și Alexandra Puchianu s-au alăturat sărbătorii toamnei ,,Mărul Dulce,, . La fel de speciali au fost și tinerii membri ai ansamblurilor folclorice din Hălchiu și Vulcan, coordonatori coregrafi Angela și Florin Drăgușin.

Ca de fiecare dată, Ansamblul Folcloric ,,Măgura,, a fost la înălțime cu cele două grupe de dansatori, copii și tineri.

Spre deosebire de alți ani, la cea de a VII-a ediție s-a simțit dorința de schimbare prin diversitate, atât din punct de vedere al programului,  cât și al organizării, acest lucru fiind posibil cu sprijinul consilierului primarului pe probleme culturale, Claudiu Jecu, și cu implicarea directă a directorului Casei Municipale de Cultură, Petrică Buhnici.

Vezi galerie foto – AICI – peste 500 fotografii!

DSC_0126 (Copy) DSC_0159 (Copy) DSC_0220 (Copy) DSC_0231 (Copy) DSC_0371 (Copy)DSC_0090 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic