Într-o țară nebună orice bolnav psihic ar putea trece drept un om normal – Se întâmplă la Codlea!

0
1.579 vizualizari
views

Și viceversa este valabilă! Mai grav este atunci când „omul normal” își revendică dreptul de a fi lider. Aceasta nu este o poveste, ci o crudă realitate! Câți dintre noi nu am auzit sloganul activistului, cel care trece drept apărătorul nevoiașului și care apare pe sticlă spunând: V-au furat viețile pentru propriul lor interes!? Astăzi cineva mi-a reamintit acest lucru, zicând ,,Mi s-a furat viața pentru interesul fiecăruia”? Brusc, am făcut ochii mari cât cepele.

Dacă stai să aprofundezi, tot românul se regăsește într-o oarecare măsură în acest furt. Privești în urmă și realizezi că fiecare hoț a fost precedat de un altul, mult mai sofisticat, însă având același scop. Cu acest pesimism sedimentat cu fiecare exemplu de mers al lucrurilor din rău în mai rău, omul de rând își pierde speranța și tinde să o ia razna. Apoi apar alți profitori care vorbesc despre uniune, salvare și libertate, despre democrație, iar plebeii cred ce aud pentru că nu mai au capacitatea de a nu se lăsa manipulați. Această libertate și-au pierdut-o când au renunțat să mai învețe, când liberul arbitru a căzut în dizgrația propriului EU, precum îngerul alungat din cer. Sau altfel spus, tot mai mulți cu fiecare generație.

Și-atunci te întrebi, cine este nebunul? Cel care spune adevărul sau cel care te minte că va fi bine și continuă să fure vieți? Cine este omul cu adevărat periculos?

Vă invit să urmăriți materialul de mai jos cu cetățeanul Năstase, omul care de vreo două săptămâni își face veacul prin parcul din Colorom.

P.S. Dacă am fi fost în campanie electorală, toți politicienii ar fi sărit să ajute. Cetățenii păsători s-ar fi scandalizat în manifestări de protest. Să nu fi ajuns cazul la urechea niciunui consilier?  Sau copiii acestora nu se joacă în acel parc și nu contează?

 

nastase

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic