Internet WI-FI GRATUIT în 15 zone din municipiul Codlea

0
1.614 vizualizari
views

Primăria Codlea, vești bune pentru locuitori din municipiu. Recent, autoritățile locale au definitivat proiectul ”WIFI4EU” care promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice precum parcurile, piețele și clădirile publice, bibliotecile, centrele de sănătate și muzeele, peste tot în UE.

”În baza Acordului de Grant prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (MIE), încheiat între Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA) și Municipiul Codlea, a fost implementat și a devenit funcțional proiectul „WIFI4EU”.
Acesta presupune internet wireless gratuit, care acoperă următoarele spații publice din localitatea noastră: Școala Gimnazială Nr.1, Școala Gimnazială Nr.2, Școala Gimnazială Nr. 3, Școala Germană, Promenadă, Muzeu, Casa de Cultură, Bibliotecă, Parcul cu Soare, Parcul Codlea Nord, Parcul Colorom, Parcul Muntișor, Primărie, Spitalul Municipal și Direcția de Asistență Socială.’‘ a declarat primarul Codlei, Mihai Câmpeanu.
Astfel, prin acest program și nu numai, orașul de la poalele Măgurei se transformă și se adaptează la necesitățile locuitorilor.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic