Înghesuit de un autotren pe o stradă din Codlea

7
2.315 vizualizari
views

 

Șoferul unui autoturism care venea din direcția strada Laterală și dorea să intre în strada Lungă, a fost acroșat de un autotren care circula în aceeasi direcție de mers.

Din primele cercetări a reieșit faptul că TIR-ul care vroia să intre în DN1, intersecția Laterală cu Lungă, s-a încadrat pe mijlocul celor două benzi de pe strada Laterală pentru a putea realiza o buclă la virajul spre stânga, în direcția Brașov. Șoferul autoturismului a considerat că are loc să se strecoare prin stânga mașinii mari și să intre în DN1, chiar daca TIR-ul avea semnalizarea stânga în funcțiune.

Șoferul autotrenului se justifică: ,,Eram în intersecție, semnalizam stânga și apucasem să trec cu capul tractor de axul drumului. Mașina mică a venit din spate, nu avea ce căuta în stânga mea, am ditamai vagonul după mine, ăsta nu e autoturism!”

Lipsa de inspirație l-a costat pe șoferul autoturismului avarii ușoare și o sperietură zdravană.

DSC_0035 (Copy)

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

  1. vreau sa va pun si eu o intrebare d/ul ovidiu stan , ce cauta acest tir pe strada laterala sa vireze spre brasov , cind el trebuie sa iese pe strada noua in sensul giratoriu ,pe strada laterala se intra cu tiru dinspre brasov spre sibiu

    • Intr-adevar, aceasta este problema, de fapt, cea care a cauzat accidentul. Strada Noua este inchisa circulatiei, se lucreaza si traficul este deviat atat prin centru cat si pe strada Laterala. Acolo in fata la Best Pizza, intrarea este din scurt, stramta, accesul in DN1 fiind dificil.

  2. Si ma rog ce ai fi vrut sa scrie domnul Ovidiu? Foarte bine a facut ca a relatat ce fac soferii inconstienti. Eram pe trecerea de pietoni si am observat toata faza si vreau sa zic ca cel din chevrolet e inconstient ca s-a bagat asa riscant. Ar fi trebuit sa ii ia permisul. Parerea mea.

  3. Ovidiu..sofer imi este prieten am vb cu el dupa aceea,si mi’a povestit asa cum am vazut si eu soferul de tir a semnalizat atunci cand el a inceput sa plece si cum a zis si domnu mai de sus numai la noi in tara se gandeste asa si numai la voi in minti a gresit ala!cand el era prins deja la mij remocii cum poti sa zici asa cv te credeam in stare de stiri coreste si mai ales cand este vb de codlei!dar sitea este stire nu?ms!VIATA ARE PRIORITARE!

  4. Doamne fereste!Ce mai comentarii,oameni buni!La vocabular ma refer,desigur.Asta as numi-o agresivitate vizuala(iata ca exista si asa ceva),pentru ca loveste direct in cei care citesc comentariile si care,din pacate,mai sunt si straini.Chiar nu va intereseaza ce impresii isi fac despre noi?!E cumplit,si asta o spun din experienta,sa traiesti printre straini si in nenumarate „ocazii” sa-ti fie rusine…ca esti roman!Cu bunsimt,cu calm si-n mod civilizat se rezolva problemele,nicidecum cu atacuri calomnioase,triviale etc.Ovidiu,tu esti cam…intre ciocan si nicovala!In acest caz,parerea mea este ca atitudinea ta a fost ABSOLUT IMPARTIALA!In rolul pe care-l ai,asa si trebuie sa fie.Si,de nu ti-o fi cu suparare,Ovidiu,mi-as permite sa-ti dau un sfat:IGIENIZAREA comentariilor.Adica:cele murdare sa nu mai aiba „trecere”,prin regulament!S-auzim de bine!

    • Ai dreptate, Corina. Comentariile la acest articol nu fac cinste celor care le-au postat, nici nu aduc un plus de imagine. Exista comentarii mult mai acide care nu au trecut de filtrul nostru, iar cele aprobate sunt o exceptie tocmai in ideea de a intelege ca libera exprimare este gresit inteleasa. Voi face curat!

  5. Soferii de tir au propriile reguli de circulatie…asa ca este de asteptat sa se intample astfel de lucruri!

Comments are closed.