Informare privind centrele de vaccinare din municipiul Codlea

0
2.585 vizualizari
views
Stimati cetateni ai Municipiului Codlea,
Vă informăm că din 15 martie, în Municipiul Codlea, s-a deschis cel de-al 2-lea centru de vaccinare în incinta sălii de sport din cadrul Scolii Gimnaziale nr.2, aflat la adresa Strada Nuferilor, nr. 13.
În centrul de vaccinare menționat mai sus, este disponibil vaccinul Moderna.
Pe platforma electronica Vaccin Live (http://vaccin.live), aveti posibilitatea de a vedea centrele de vaccinare existente pe fiecare judet in parte, respectiv si ce ser/tip de vaccin se administreaza pentru fiecare in parte.
Pentru inscriere pe lista de asteptare a unui centru, exista 3 modalitati:
1. Creati un cont pe platforma electronica RoVaccinare
Dupa crearea contului veti avea posibilitatea de a vedea centrele de vaccinare din tot Judetul Brasov si sa va inscrieti pe lista de asteptare a centrului dorit.
Important de stiut: – pe un cont aveti posibilitatea de a programa maxim 10 persoane
(familie, rude, varstnici sau persoane care nu au acces la internet)
2. Contactati medicul de familie caruia ii solicitati sa va inscrie pe lista unuia dintre centrele de vaccinare in vederea imunizarii.
3. Sunati la numarul din Call Center 021.414.44.25 – Suport, Vaccinare Covid si un operator va va programa telefonic la unul dintre centrele existente in judet.
Listele de asteptare functioneaza astfel:
– Persoanele in varsta, bolnavii cronici si lucratorii esentiali vor avea, in continuare, prioritate.
Ordinea in lista se va stabili conform acestui criteriu.
– In momentul in care exista un loc liber pentru vaccinare, veti primi un mesaj (SMS) cu programarea. In maxim 24 de ore, confirmati programarea la vaccin urmand instructiunile din mesaj (SMS)
Centrele din raza Municipiului Codlea sunt foarte bine organizate, s-au creat cele mai bune conditii pentru campania de vaccinare astfel incat sa obtineti cel mai bun tratament, motiv pentru care echipele formate in cele 2 centre sunt de apreciat.
De saptamana viitoare va incepe si vaccinarea la domiciliu, efectuata de catre o echipa mobila, pentru persoanele care nu au posibilitatea de deplasare si care sunt inscrise in evidenta Directiei de Asistenta Sociala Codlea.
Daca, din anumite motive, nu puteti onora programarea facuta pentru a putea fi vaccinati in ziua in care ati fost planificati, va rugam sa sunati si sa anuntati acest lucru pentru a putea valorifica toate dozele de vaccin si a evita pierderile.
Numerele de contact ale celor 2 centre de vaccinare din Municipiul Codlea sunt:
– Centru de vaccinare nr 1. – Scoala Generala nr. 2 – 0752.272.442
– Centru de vaccinare nr 2 – Scoala Generala nr. 3 – 0756.076.097
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic