Prefectul Brașovului cere noi măsuri pentru evitarea aglomerării din Poiana Brașov

1
1.122 vizualizari
views

Prefectul Mihai Cătălin Văsii s-a întâlnit astăzi, în Poiana Brașov, cu reprezentanții forțelor de ordine, cei ai Primăriei Brașov și ai transportatorului pe cablu, în vederea stabilirii și aplicării unor măsuri suplimentare pentru reducerea aglomerației în special la baza pârtiilor, în zona instalațiilor de transport pe cablu și de respectare a măsurilor de protecție sanitară, privind distanțarea fizică și portul corect al măștii de protecție.

„Am convenit asupra unor măsuri care să asigure un spațiu mai mare între culoarele de trecere spre și de la instalațiile de transport pe cablu și în zonele de acces în telegondole, teleschi și telescaun; de asemenea, forțele de ordine vor suplimenta efectivele în Poiana Brașov. Mă voi deplasa în fiecare zi în Poiană pentru a verifica stadiul punerii în practică a măsurilor stabilite în colaborare cu reprezentanții Primăriei Brașov, Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean și ai transportatorului pe cablu. Le vom prezenta în cursul zilei de vineri și ne așteptăm ca din week-end-ul care urmează să își arate efectele”, a declarat prefectul Mihai Cătălin Văsii.

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Hopa a descoperit și mai mult ca perfectul poiana brașov…asta imi aduce aminte de alt personaj lugubru, care nu știa unde-i rașnovul!!..omul era ministrul sportului!!..habar n-avea ca e etapa de cupa mondială la sărituri de la trambulină….

Comments are closed.