Inconștiență la volan! A intrat cu mașina în stâlp și a părăsit locul accidentului

0
882 vizualizari
views

Evenimentul rutier s-a petrecut în seara zilei de Sfântul Ilie, în jurul orelor 21:30, pe raza municipiului Codlea. Din spusele martorilor, conducătorul auto al unui autoturism marca Skoda Felicia Combi care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu și rula  cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului în intersecția cu strada Nouă și a intrat în stâlp.

Martorii sunt șocați nu atât de accident, cât de reacția conducătorului auto și a pasagerilor. În mașină se aflau doi bărbați pe locurile din față, iar pe bancheta din spate o femeie cu un copil. Imediat după impact, aceștia au coborât din autoturismul grav avariat și s-au făcut nevăzuți, în condițiile în care ambii bărbați păreau să fi suferit leziuni.

Nu s-au dus nici la poliție, nici la spital!

La  secția URGENȚE a spitalului nu s-a înregistrat niciun caz (bărbat, femeie sau copil), iar poliția face cercetări pentru identificarea autorului accidentului, în situația în care, potrivit spuselor unor martori, mașina implicată ar fi fost vândută de către fostul proprietar zilele trecute, acesta locuind undeva prin zonă.

Revenind la legislație, articolul 80 din OUG 95/2002 cu modificarea din 2013 (noul Cod Rutier), spune următoarele:

Art. 80. –
(1) Proprietarul, detinatorul mandatat sau conducatorul auto al carui autovehicul, remorca ori tramvai a fost avariat in alte imprejurari decat intr-un accident de circulatie este obligat sa se prezinte in 24 de ore de la constatare la unitatea de politie pe raza careia s-a produs evenimentul, pentru intocmirea documentelor de constatare.”

Un caz similar s-a petrecut și în luna februarie 2013,

Un șofer și-a abandonat mașina după ce a intrat cu ea în pom
accident codlea (1) accident codlea (2) accident codlea (3)

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic