Inconfundabila voce a lui Costel Busuioc a răsunat în Casa de Cultură din Codlea

1
1.492 vizualizari
views

De curând, codlenii l-au putut asculta pe cunoscutul tenor Costel Busuioc într-un program extraordinar alături de actrița Manuela Golescu. Inconfundabila voce a tenorului a sensibilizat toată suflarea prezentă la spectacolul caritabil, fondurile strânse fiind donate copiilor Centrului de Servicii Măgura Codlea.

Preț de câteva zeci de minute, l-am avut pe Dumnezeu mai aproape ca niciodată prin vocea lui Costel Busuioc și poezia doamnei Golescu, a declarat o persoană din public.

Într-adevar, inițiativa Mitropoliei Ardealului cu sprijinul parohiilor ortodoxe din Codlea și Primăria Municipiului Codlea și Casa de Cultură este una salutară. Spectacolul a fost continuat de o sesiune de autografe.

Fragment recital Costel Busuioc (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Inconfundabila voce a lui Costel Busuioc a rasunat in Casa de Cultura din Codlea : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias : regiuneacentru.ro

    […] caritabil, fondurile strânse fiind donate copiilor Centrului de Servicii Măgura Codlea.citeste toata stirea din codlea-info.roRelated Posts:Codlea: Spectacol caritabil cu tenorul Costel Busuioc si actrita Manuela […]

Comments are closed.