Încep lucrările de restaurare a Centrului Istoric din Municipiul Codlea

6
1.413 vizualizari
views

Restaurare centru istoric

În cursul zilei de 15 ianuarie 2014, zi predestinată parcă, în cadrul unei întâlniri între reprezentanții administrației locale ( primar, viceprimar, șef serviciu patrimoniu, etc ) și cei ai firmei care a câștigat licitația de restaurare a centrului istoric, a fost predat amplasamentul pe proiectul de reabilitare a Vechii Primării (care va deveni Muzeu al Tradițiilor Locale), a Casei de Cultură și a Bibliotecii Municipale. La întâlnire au fost prezenți și reprezentanții culturii, cei ai Romtelecom, Distrigaz și Electrica.

Lucrările vor fi demarate imediat, iar durata acestora va fi de aproximativ 17 luni, mai exact până la data de 15 iulie 2015, acesta fiind termenul limită pentru finalizarea lucrărilor de restaurare. (vezi detalii aici)

VIDEO

Restaurare centru istoric2

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. Semne bune anu’ are! Da’ care-i Vechea Primarie? E cumva ruina de la Scoala Germana? Daca-i „da”, atunci chiar ca-i bine,va disparea pericolul prabusirii, in sfarsit!

    • Nu, este vorba despre fosta policlinica. Revin cu un material si despre cladirea de care amintesti, Corina. Avem informatii pretioase.

      • Ooof, Doamne! Ca nu doar ochii care nu se vad, se uita (vorba vine!)…Uitasem, pur si simplu, de Policlinica noastra! Rusine mie, multam tie, Ovidiu, pentru clarificare! S-auzim numa’ de bine!

  2. sunt curioasa ce informatii pretioase ai, Ovidiu 🙂 Acum cativa ani am facut sesizare la primarie pt cladirea cu pricina, care statea sa cada pe copiii nostrii , m-au trimis la Biserica Saseasca, la preot, la primar… Cale lunga !!! Important e sa se rezolve !

Comments are closed.