În lipsa unei ocolitoare a Codlei, strada Nouă va fi pregătită pentru traficul greu

1
997 vizualizari
views

În lipsa unei ocolitoare a Codlei, strada Nouă va fi pregătită pentru traficul greu, iar pentru acest lucru firma care execută lucrările s-a apucat serios de treabă. Utilaje grele ale companiei escavează tronsonul dintre DN1 și strada Gării la o adâncime considerabilă și compactează cu strat de piatră astfel încât rezistența drumului să corespundă normelor în vigoare pentru traficul greu.

VIDEO@codlea.online

Din declarațiile primarului Cătălin Muntean pe contul său de facebook reținem că s-au mărit efectivele de muncitori în condițiile în care vremea se anunță nu tocmai prielnică:

Așa cum am promis continuăm cu lucrările și sperăm să ne ținem de termene cu toate că timpul nu ne ajută. Am terminat cu stratul de uzură pe Tudor Vladimirescu și am reușit să redăm această stradă circulației. Continuăm cu strada Gării pe care o finalizăm săptămâna aceasta, precum și Cuza Vodă până în Mihail Sadoveanu.

În același timp s-au mărit efectivele echipelor care lucrează în centrul istoric și pe strada Măgurii, lucrări pe care le vom finaliza cât de curând. Tot de săptămâna aceasta se va lucra la DN1 pentru a relua circulația în condiții optime. După cum poate bine ați văzut se lucrează și la strada Nouă pe care o pregătim pentru traficul greu confrom normelor în vigoare.

Ceea ce reprezintă cele mai importante părți ale proiectului reabilitării centrului istoric: Muzeul Tradițiilor, Biblioteca Orășenească și Casa Municipală de Cultură, vor fi finalizate și le vom inaugura printr-un concert extraordinar Tudor Gheorge pe data de 8 decembrie.

Pentru cei care mai aveau dubii că pe tronsonul DN1 – rond Școala Germană nu se va circula, vă anunț că traficul va fi reluat în ambele sensuri după data de 31 octombrie. În speranța că nu v-am înșelat așteptarile, vă mulțumesc pentru înțelegere și să dea Dumnezeu să fie vreme bună!Cătălin Muntean

 

DSC_0265 (Copy) DSC_0273 (Copy) DSC_0275 (Copy) DSC_0278 (Copy) DSC_0283 (Copy) DSC_0284 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua. Va rog frumos sa aveti in vedere ca atunci când terminati de asfaltat o strada..sa se faca si trotuarele. STRADA SI TROTUARUL NEAPARAT! Multumesc!

Comments are closed.