I.P.J. Brașov: Bărbați arestați după ce au fost prinși cu droguri de mare risc (VIDEO)

0
387 vizualizari
views

La data de 23 februarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

La aceeași dată, persoanele cercetate au fost depistate în flagrant delict în timp ce ar fi deținut în vederea comercializării, pentru 15.000 de euro, aproximativ un kilogram de canabis (drog de risc) și 150 de grame de cocaină (drog de mare risc), ascunse în interiorul sistemului de sonorizare al unuia dintre vehiculele cu care se deplasau.

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 24 februarie 2024, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, care a admis propunerea și a emis mandate de arestare preventivă pe numele persoanelor cercetate, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ