Haosul Orașului Verde: garduri, blocaj în trafic, nervi întinși la maxim!

0
3.378 vizualizari
views

Restricționarea traficului în buricul târgului din Brașov prin închiderea unei benzi de circulație și obligarea autoturismelor de a rula pe sens unic de la intrarea în centrul Brașovului – Mureșenilor, a paralizat toată circulația și implicit zona Schei. La orele amiezii traficul s-a blocat efectiv. Șoferii buimaci, nu știau ce se întâmplă.

Pe o porțiune de 30 de m s-a stat între 20 și 30 min. Un haos general, în care nervii șoferilor au fost puși la grea încercare de către administrația primarului Allen Coliban, care a dorit să experimenteze o bandă liberă la circulație pentru transportul alternativ (trotinete, biciclete). Însă n-am văzut pe nimeni să se înghesuie cu bicicleta pe acea bandă!

Imaginea dezolantă în care polițiștii privesc o bandă de circulație blocată, pe care este pustiu, iar lângă aceasta zecile de autoturisme care nu se deplasează pentru că nu au unde, a stârnit reacții dure în social-media. Totul a creat o stare în care îți pui mâinile în cap!

Până și ministrul Mediului, prezent la Forumul Orașelor Verzi, eveniment care se desfășoară pe terenul de sport de la Șaguna, a spus că a venit de la București cu o mașină electrică pe care a lăsat-o la încărcat în stația de la primărie. Elegant, că doar nu putea să spună că n-ar fi avut pe unde să se teleporteze.

Intenția primarului Allen Coliban de a marca un început al conștientizării opiniei publice cu privire la poluare, s-a transformat într-o degringoladă, paralizând tot centrul istoric al Brașovului. Așa-i când ceea ce pui pe hârtie nu se potrivește cu realitatea din teren.

VIDEO – TRAFIC PARALIZAT BRAȘOV

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic