Ghenele de gunoi din Codlea vor fi îngrădite ca în țările civilizate

2
1.387 vizualizari
views

Copiind mai mult sau mai puțin modelul european, la Codlea se încearcă separarea spațiului public de locul în care este depozitat gunoiul menajer, printr-un gard care să nu mai permită animalelor și cerșetorilor să caute prin gunoaie.

Spațiile vor fi acoperite, astfel că nu va exista alt factor natural (vânt, intemperii) să împrăștie gunoiul și nici focare de infecție. Tot ce trebuie să facă cetățeanul este să deschidă portița și să arunce gunoiul în tomberon la fel ca în țările civilizate.

Au existat mai multe propuneri pentru reabilitatrea și amenajarea acestor spații, iar soluția aleasă de administrația locală este cea mai convenabilă atât din punct de vedere financiar, cât și a eficienței.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Ghenele de gunoi din Codlea vor fi ingradite ca in tarile civilizate : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias : regiuneacentru.ro

    […] este să deschidă portița și să arunce gunoiul în tomberon la fel ca în țările civilizate.citeste toata stirea din codlea-info.roRelated Posts:Codlea: A fost demarata campania de ridicare a cainilor vagabonziVictorie pentru CSM […]

  2. Bun, unul dintre scopuri pentru aceste „casute” a fost impiedicarea cersetorilor sa umble prin gunoaie? Gresit. Am vazut cu ochii mei cum veneau cate 5 in caruta, deschideau frumos incuietoarea si treceau la treaba. Sincer sa fiu, mie mi se pare o chestie inutila. Bine macar ca nu au folosit alte materiale mai scumpe, avand ca scuza luarea modelului european.

Comments are closed.