GALERIE FOTO: Momente de neuitat pe covorul roșu la Romanian Music Awards 2014

0
2.689 vizualizari
views

Emoții, zâmbete largi, sclipiri în priviri: vedetele și-au făcut apariția în ținute extravagante, casual sau elegante pe Covorul Roșu din Piața Sfatului, înainte de a 12-a ediție a Romanian Music Awards. Pentru a treia oară în Brașov, cea mai longevivă gală de premiere din industria muzicală din România are deja o colecție de momente speciale.

Ținutele purtate de vedete la RMA

Primele care au sosit pe Covorul Roșu au fost chiar gazdele Cosmina Păsărin și Gina Pistol, întâmpinate de Shurubel și Zara. Dacă băieții nu au avut nicio reținere în a preciza cine le-a pregătit outfit-ul (Florin Dobre pentru Shurubel și Antony Morato pentru Zara), Gina și Cosmina au preferat să păstreze anonimatul asupra stilistului lor, declarând că vor să îl păstreze doar pentru ele!

Elena Voineag a avut, ca de obicei, o replică cu simțul umorului și a sosit însoțită de colegul Krem. Ea a purtat o ținută Elena Perseil, iar Krem a purtat un tricou Krew de la Ollie Gang Shop.

Xonia și-a făcut apariția într-o rochie deosebită de la Cristallini, trupa R.A.C.L.A. a sosit în outfit-uri excentrice asigurate de Alchemy, Lidia Buble a purtat BBY, Nicole Cherry a defilat într-o rochiță de la MoGaina, Ami (sau să zicem Ami XXS?) a ales vestimentația Adrienne Couture, Ilinca Vandici a strălucit în Pronovias, Gabriel Cotabiță a purtat Adina Buzatu pe Covorul Roșu și Holy Fashion pe scenă, în timp ce Elena Gheorghe a schimbat ținuta Blumarine în care a apărut cu o rochie Dolce & Gabbana pentru concert.  Alina Eremia a apărut într-un outfit Pas Du Tout, iar Radio Killer a inclus o rochie Andra Andreescu.

MURMUR a asigurat minunatele ținute ale domnișoarelor care aduceau trofeele oferite norocoșilor câștigători, iar Alex Rădulescu a înfrumusețat vedetele la nivel de machiaj, în timp ce majoritatea coafurilor a fost realizată de Salon Coquette Brașov.

Cupluri pe Covorul Roșu RMA

Cine a venit cu prietenul sau prietena pe Covorul Roșu al #rma2014? Rashid a fost printre primii care au apărut cu iubita la braț, Speak a pășit la premiile Romanian Music Awards alături de Adelina Pestrițu, iar după povestea piesei care l-a transformat în ”Regele Taxiurilor”, What`s Up nu putea să ajungă pe Covorul Roșu fără viitoarea sa nevastă! Cuplul serii, asaltat de presă și blitzurile aparatelor foto: viitorii părinți Antonia și Alex Velea, mai îndrăgostiți ca niciodată. Alex s-a oprit chiar pentru o fotografie oficială în care i-a pupat burtica Antoniei, bucuros că urmează să devină tătic.

Momente speciale de pe Covorul Roșu RMA

Invitatul special al ediției acesteia, Jay Sean, și-a făcut apariția concomitent cu Antonia, ”colega” sa de piesă și iubitul acesteia, Alex Velea. Prietenos, relaxat și glumeț, Jay a explicat că a ajuns la Brașov ”poposind în drum spre Las Vegas”. Lidia Buble a declarat că este prima gală de premiere la care participă, împărtășind probabil aceleași emoții ca și Oana Radu, care a declarat: ”mi s-a îndeplinit un vis!”. Băieții de la Maxim au declarat că nu au prietene, iar Alb & Negru au aniversat alături de echipa #rma2014 10 ani de activitate și li s-a cântat și La Mulți Ani!
Printre piesele lansate și cântate în premieră  la #rma2014 s-au auzit ”Pe aripi de vânt” (Delia & Kaira), ”Gloanțe oarbe” (Anda Adam), ”Hey Girl” (Deepcentral). Conform tradiției, toate probabilitățile indică o popularitate din ce în ce mai crescută pentru piesele prezentate în premieră în cadrul festivității Romanian Music Awards.

De la festivitate nu au lipsit nici Guess Who, CRBL, Pavel Stratan, Grasu XXL, Anda Adam, Fly Project, Gipsy Casual, Voltaj, Vunk, Liviu Vârciu, Delia, Connect-R, precum și nenumărate alte vedete din showbiz-ul românesc.

Romanian Music Awards este singurul eveniment autohton de premiere a muzicienilor din țară care este difuzat prin live streaming pe 1music.ro, dar și live atât pe Music Channel România și Ungaria, cât și în țările balcanice și nu numai, prin Balkanika Music Television. A 12-a ediție a evenimentului  a fost organizată de Music Channel și UTV, însumând peste 1.000.000 voturi înregistrate la cele 14 categorii. RMA 2014 a putut fi urmărit și prin liveblogging pe site-ul 1music.ro.

RMA Brasov 2014 (1) RMA Brasov 2014 (40)

GALERIE FOTO

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic