Gala Excelenței în Afaceri la Brașov

0
486 vizualizari
views
”Am avut bucuria de a fi invitată de Camera de Comerț și Industrie Brașov la Gala Exceleței în Afaceri, ocazie cu care am avut onoarea de a înmâna premii firmelor cu îndelungă activitate în antreprenoriatul brașovean”, spune într-o postare deputatul PUSL Ana Loredana Predescu.
O Gală a Excelenției excelent organizată, într-un cadru inedit – aeroportul din Brașov! Care da, există, are terminale, are zonele de check -in, chiar și salonul de business este gata!   Va deveni operațional în primăvara anului viitor, un lucru asumat de președintele CJ, Adrian Veștea.
 
”Mediul de afaceri din Brașov pe care l-am felicitat în primul rând pentru anduranță având în vedere ca s-a aflat practic în stare de asediu în ultimii doi ani, are nevoie de finalizarea acestei investiții! Pentru că dacă aseară am avut plăcerea să stăm cu toții în acelasi cadru, a fost datorită lor, a antreprenorilor și investițiilor acestora și a faptului ca încă există! Deoarece mediul politic din păcate nu are încă în România dezvoltată tradiția de a fi un partener de nădejde pentru antreprenori. ,,But we work on it .. ,,” – Ana Loredana Predescu, deputat PUSL.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic