Funcționar public cu statut special la „Bursa generală a locurilor de muncă”

0
1.053 vizualizari
views
În data de 24 aprilie 2015, directorul Penitenciarului Codlea alături de o echipă formată din funcţionari publici cu statut special din cadrul penitenciarului, au participat  la „Bursa generală a locurilor de muncă”  organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, pentru a promova oferta educațională a instituțiilor de învățământ superior care școlarizează viitori ofițeri și agenți de penitenciare.
Evenimentul a avut loc la sediul Casei Armatei din Braşov, Str. Mureşenilor nr. 29,  începând cu  ora 9:00, iar participarea unității Penitenciar Codlea la această activitate se înscrie în registrul campaniei de promovare, informare şi recrutare în rândurile tinerilor din cadrul liceelor braşovene, cu privire la oferta educaţională scoasă la concurs de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor, atât în instituţii de învăţământ proprii, cât şi în cele ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării Naţionale sau ale Serviciului Român de Informaţii.

Totodată, pe fondul eforturilor de reintegrare socială a persoanelor încarcerate, unitatea penitenciară îşi propune  să promoveze, la același eveniment, în rândul antreprenorilor, angajarea persoanelor ce urmează a fi puse în libertate, sens în care la prezentul eveniment au participat şi 20 de deţinuţi aflaţi în prag de liberare.
,,Evenimentul vine să completeze cerințele pe piața muncii și totodată să ofere atât angajatorului cât și angajatului posibilitatea de a interacționa deschis, fără bariere” – a precizat Liliana Dragomir, director AJOFM Brașov.
DSC_0169 (Copy) DSC_0174 (Copy) DSC_0177 (Copy) DSC_0178 (Copy) DSC_0179 (Copy)
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic