Funcție nouă în WhatsApp. Ce se întâmplă dacă apeși lung pe simbolul camerei

0
236 vizualizari
views

Utilizatorii WhatsApp folosesc adesea simbolul camerei pentru a trimite videoclipuri sau imagini, care le permit să împărtășească momente importante sau amuzante cu cei dragi.

În spatele acestui simplu buton se ascunde o inovație interesantă, iar actualizările continue aduc mereu noi funcționalități și îmbunătățiri pentru experiența utilizatorilor.

În mijlocul unei lumi digitale în continua schimbare, WhatsApp anunță acum o actualizare majoră în iTunes App Store, ce va aduce noi caracteristici și posibilități pentru utilizatori. Această actualizare reprezintă o veste bună pentru toți cei care folosesc această aplicație, oferindu-le oportunitatea de a descoperi funcționalități noi și îmbunătățiri în ceea ce privește comunicarea și partajarea de conținut multimedia.

În versiunea cu numărul 24.6.77, utilizatorii Messenger pot înregistra și trimite mesaje video direct în chat-uri. Această funcționalitate simplă poate fi accesată printr-o apăsare lungă pe simbolul camerei din apropierea câmpului de introducere din chat. O altă inovație adusă de această actualizare este introducerea funcției de derulare rapidă: acum, utilizatorii pot derula înainte sau înapoi prin simpla atingere dublă pe marginea unui videoclip, scrie WABetaInfo.

Actualizarea aduce o serie de îmbunătățiri, inclusiv o reîmprospătare vizuală a zonei de atașamente din chat și creșterea performanței aplicației prin remedieri și îmbunătățiri obișnuite. Pentru a instala această actualizare, este necesar să aveți un iPhone cu iOS 12.0 sau o versiune ulterioară. Utilizatorii pot efectua actualizarea direct din App Store. Dacă actualizarea nu este încă disponibilă pentru dispozitivul dvs., veți primi o notificare non disponibilitatea acesteia.

Alte caracteristici ale acestei actualizări includ reproiectarea zonei de atașamente, care are scopul de a face trimiterea fișierelor și mai intuitivă. Pe lângă inovațiile vizibile, se lucrează în fundal cu privire la stabilitatea aplicației, care ar trebui să facă utilizarea de zi cu zi a WhatsApp mai plăcută și fără probleme.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ