Flashmob la Liceul Teoretic Codlea – 8 obiective, noi acționăm!

0
1.162 vizualizari
views

„Project Week”, în cadrul proiectului european „8 Obiective…Noi acționăm!”

Liceul Teoretic Codlea a devenit o instituție de învățământ axată pe educație pentru dezvoltare, colaborând cu organizații nonguvernamentale care au ca scop diseminarea informațiilor despre cetățenie globală, leadership și inițiativă comunitară. În săptămâna 2-8 iunie, are loc implementarea proiectului finanțat de Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală din București, acest eveniment fiind o continuare a sesiunii de formare  „MDG Week” din perioada 10-14 martie 2014, organizată în Liceul Teoretic Codlea de facilitatorii Mihaela Iancu și Teodora Enache.

„Project Week” este legat de campania electorală a elevilor din Liceul Teoretic Codlea, desfășurată în ultima zi a sesiunii de formare din martie. Campania a avut ca rezultat implementarea proiectului propus de către partidul câștigător, care a fost reprezentat de către un grup de elevi dornici să îmbunătățească situația liceului. Ideea lor a constat în amenajarea unui spațiu verde în curtea liceului, aceștia considerând că liceul nu dispune de locuri corespunzătoare pentru recreere. FPDL a susținut această idee prin alocarea unui buget de 400 de euro, iar elevii au realizat demersurile pentru concretizarea acestei inițiative, fiind ajutați de către doamna profesor a Liceului Teoretic Codlea, Magdalena Rătan, alături de direcțiunea liceului. În decursul Project Week, elevii au contribuit cu entuziasm la realizarea acestei amenajări, iar lucrările vor fi finalizate luni, 9 iunie.

Ca omagiu pentru această mobilizare comunitară, dar și pentru a promova implementarea proiectului inițiat de către elevii Liceului Teoretic Codlea, facilitatorii FPDL au organizat un flash mob în curtea liceului, cu scopul de a încuraja activitățile de tineret și creativitatea acestora în cadrul unei comunități.

Flashmob LTC (VIDEO)

flashmob LTC (1)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic