Festivalul de Aviatie-Ghimbav 2011

7
1.422 vizualizari
views

Timp de 3 zile ( 8-10 iulie 2011) s-a desfasurat Festivalul de Aviatie organizat de Primaria orasului Ghimbav si Guvernul Romaniei avand ca scop atragerea cat mai multor turisti  , un proiect selectat in Programul Operational Regional si cofinantat de UE prin fondul European pentru Dezvoltare Regionala (REGIO).

Pe durata intregului weekend vremea a fost de partea ghimbasenilor,  cei prezenti la eveniment s-au putut bucura de spectacole si acrobatii aviatice , admirandu-i pe adevaratii artisti ai cerului.

Sarbatorindu-se si Zilele Ghimbavului, organizatorii au completat atmosfera de relaxare incepand cu muzica de fanfara, continuand cu muzica si dansuri populare si incheind fiecare seara cu concerte de  de muzica usoara ale celor mai indragite trupe : Hi-Q, Compact, Dj Project, Pasarea Colibri, Bere Gratis, Heaven, Desperado.

Focul de artificii a incheiat cele 3 zile de basm ale sarbatorii care se doreste sa devina o traditie in Ghimbav.

Festivalul de Aviatie- Zilele Ghimbavului 2011

Galerie Foto Festivalul de Aviatie

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

    • nu sunt mai multi locuitori deoarece Ghimbavul este inca oras are in jur de 5500-6000 de locuitori iar fata de Codlea care este municipiu este inca micut…insa tot ce stiu e ca este un oras minunat cu oameni caldurosi….

  1. Pentru cei mult prea interesati sa se hlizeasca la niste poze, care nu citesc articolele in general, le transmit ca evenimentul la care subscriu este un festival, al aviatiei mai exact. Faptul ca acesta „coincide” cu zilele orasului Ghimbav are directa legatura cu accesarea de fonduri europene pentru promovarea turismului. Pentru acest lucru nu pot decat sa ma bucur pentru ghimbaseni si nu numai, dar si pentru codleni. Sa nu uitam, reinfiintarea unui aeroport in Tara Barsei aduce avantaje extraordinare zonei din care facem si noi parte.

    Ghimbasenii au toata admiratia pentru ce au realizat!

    • Foarte frumos, ne-am simtit foarte bine, a fost un festival superb, la care vom participa de cate ori ne vor chema! Felicitari ghimbasenilor pentru felul cum arata orasul lor, parca nu ar fi 5 km langa Codlea, ci 2000 Vest spre Amsterdam! Asta e, trebuie sa recunoastem ca sunt mai civilizati si mai ales, MAI UNITI decat noi! Asta e o alta discutie, sa nu patam cu ceva amintirea frumoasa pe care ne-au lasat-o aceste 3 zile! 🙂

      • Ghimbavul e un oras superb, linistit si curat. Oamenii sunt caldurosi si cu mult bun simt. Speram sa ne extindem cat mai mult pe plan teritorial. Sunt mandra de orasul in care locuiesc!!

Comments are closed.