Fără petreceri de Revelion și paradă de 1 Decembrie, anunț făcut de premierul Ludovic Orban

0
3.300 vizualizari
views

Duminică, 1 noiembrie, premierul Ludovic Orban a spus că în acest an, de 1 Decembrie, nu va mai avea loc parada de la Arcul de Triumf și că cei care se gândesc la petrecerile de Revelion să ia în considerare că acestea sunt evenimente private care nu se vor mai organiza.

„Putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulţi tineri se duc la astfel de petreceri. Tinerii poate nici nu simt, foarte mulţi sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăveşte, riscă să-şi îmbolnăvească rudele, bunicii care sunt mai expuşi. Rugămintea mea către cei care participă la astfel de petreceri este să amâne”, a declarat duminică, Orban.

Revelionul se anunţă trist

În ceea ce priveşte Revelionul, premierul a spus că oamenii se pot caza în hoteluri, dar nu se vor putea organiza petreceri.

„Petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”, a mai explicat premierul Ludovic Orban.

Sursa: Antena3

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic