Facilități pentru vaccinați. Restricții pentru nevaccinați. Stare de alertă. Asta pregătește Guvernul pentru noi din această toamnă

1
972 vizualizari
views

Facilități pentru vaccinați. Restricții pentru nevaccinați. Stare de alertă. Asta pregătește Guvernul pentru noi din această toamnă.

Ana Loredana Predescu, deputat în Parlamentul României , trage un semnal de alarmă cu privire la posibila obligativitate a vaccinării sub pretextul noului val pandemic.

”Se apropie începutul anului școlar și cel mai mult mă tem pentru copiii noștri, pentru elevii care se pregătesc să se reîntoarcă pe băncile școlii. Mă tem ca, sub pretextul noilor tulpini, vaccinarea cu un vaccin experimental să nu devină obligatorie pentru elevi și copii.

Mesajele care insinuează faptul că elevii ar putea fi „vinovații” de răspândirea acestui virus, sunt de-a dreptul insidioase și pot periclita sănătatea copiilor noștri.

Un nou studiu din Regatul Unit arată că vaccinurile prezente pe piață au o eficiență scăzută în fața noii tulpini Delta.

În Austria, în primele trei săptămâni ale noului an școlar, elevii şi profesorii vor fi testaţi de trei ori pe săptămână, indiferent dacă au fost vaccinaţi sau nu. De ce ar face acest lucru dacă vaccinul este eficient? Sunt de părere că cea mai eficientă soluție de care sistemul de educație are nevoie este testarea elevilor și profesorilor cu teste noninvazive antigen.”, a declarat deputatul Ana Loredana Predescu

VIDEO – Ana Loredana Predescu

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Corect!!..nu trebuie să distrugem imunitatea copiilor cu tot felul de soluții lichide !..vezi cazul Japonia..moderna!!..

Comments are closed.