Expoziția „Rugă de copil”- inaugurată cu bucurie!

0
998 vizualizari
views

Momentul deschiderii vernisajului din 14 martie a fost unul inedit, întrucât, pe lângă prezentarea lucrărilor elevilor talentați ai orașului, s-a săvârșit o scurtă slujbă de sfințire a celor 56 de icoane ce fac parte din această expoziție.

Expoziția se desfășoară într-un context adecvat, având în vedere că ne aflăm în Postul Sfintelor Paști, perioadă prielnică pentru întoarcerea omului spre cele duhovnicești.

Dorim să aducem mulțumiri prof.coordonator Nicoleta Moraru de la Liceul Teoretic „Ioan Pascu”, pentru ideea minunată de a expune picturile religioase în muzeul orașului, cadrelor didactice prezente, părintelui Gheorghe Cioacă, reprezentanților Despărțământului ASTRA filiala Codlea, părinților, bunicilor, dar mai ales elevilor care ne-au încântat cu prezența și glasurile lor în interpretarea câtorva pricesne.

Vă invităm cu drag să descoperiți chipuri și scene sacre din tradiția ortodoxă, redate cu gingășie și măiestrie de către mâinile dibace ale copiilor. – Muzeul Tradițiilor Codlene

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic