Experiența, tinerețea și maturitatea în administrație dau roade la Codlea

0
2.133 vizualizari
views

Deși fac parte din formațiuni politice diferite, opuse în actuala conjunctură, primarul Cătălin Muntean (PNL) și viceprimarul Mihai Cîmpeanu (PSD) fac echipă foarte bună la Codlea. Experiența acumulată de primar în administrație, acesta fiind la jumătatea celui de al doilea mandat și suflul tineresc al viceprimarului care la numai 27 de ani a acceptat provocarea de a se implica în  construirea viitorului unui oraș cu peste 20.000 de locuitori, devin atuurile celui mai eficient tandem al administrației din ultimii 20 de ani.

Vorbim în primul rând despre o maturitate politică (a se vedea că la Ghimbav lucrurile nu funcționează deloc, acolo primarul este PSD și viceprimarul PNL) în care indiferent de care parte a baricadei ești, lucrurile se fac în folosul oamenilor și pentru bunăstarea acestora. Buna funcționare a echipei de la Codlea, în ciuda criticilor de serviciu și a invidioșilor, reiese și din mesajul postat pe o rețea de socializare chiar de către Cătălin Muntean:

În timp ce unii știu doar să critice și să își atribuie merite, împreună cu viceprimarul Mihai Cîmpeanu am reușit să accesăm fondurile necesare în vederea construirii unei creșe de stat la Codlea. Eforturile administrației de a se implica în mod constant au fost răsplătite prin semnarea la Ministerului Dezvoltării a documentelor prin care 5,3 milioane de lei din fonduri guvernamentale vin la Codlea. Locuitorii vor avea cea mai modernă creșă!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic