EXCLUSIV! Carmen Păunescu, o învingătoare în lupta cu kilogramele

2
2.365 vizualizari
views

Soție și mamă a doi copii, povestea ei este povestea multor femei din România împovărate de grijile cotidiene și de cei din jur. Calcă, spală, fă curat, mâncarea care nu trebuie să lipsească. Aceleași lucruri în fiecare zi. Și cum timpul celor mai multe femei este limitat, multe dintre acestea având și serviciu, încet, încet, viața femeii din România se transformă într-un mic calvar al rutinei zilnice în care ele, femeile, devin captive.

Dispare grija față de propria persoană, lipsa recunoașterii unor merite se suprimă prin consumul de hrană (de cele mai multe ori dulciuri), iar într-o buna zi când te privești în oglindă constați că de dincolo te privește altcineva. O persoană pe care nu o recunoști. Obosită, cu multe kilograme, tristă…

Așa începe povestea femeii care a avut puterea, voința și ambiția să iasă din acest cerc vicios al vieții. Carmen Păunescu, femeia despre care vorbim, a reușit în mai puțin de 1 an de zile să devină o învingătoare în lupta cu kilogramele. Ajunsese să aiba 105 kg, ne povestește ea. Un disconfort inimagiabil căruia i-a pus capăt printr-o decizie de moment. Ea și-a spus: Azi, acum! Nu mâine sau poimâine. Nu de luni…

Lunile ce au urmat și le-a petrecut într-un program de mișcare și exerciții fizice la sala  de fitness Power Gym Codlea sub îndrumarea antrenorului Andrei Vlad, iar rezultatele au început să se vadă. Nu a fost ușor, mărturisește Carmen Păunescu, însă este important ca la nivel mental să iei hotărârea că trebuie să îți schimbi stilul de viață. Astăzi, după mai bine de 6 luni, își poate etala formele unui corp armonios ce însumează 64 de kilograme. Carmen Păunescu este o femeie care și-a găsit echilibrul interior.

Carmen Păunescu – Cum să slăbești (VIDEO)

Din aceeași categorie
Power Fit Convention, un succes la Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Felicitari Carmen! Mi-a dat o stare de bine vizionarea filmarii si pozelor, ma bucur sa vad oameni ca tine, plini de ambitie! Andrei trebuie sa fie tare mandru de tine si de succesul tau 🙂 bravo!

  2. Felicitariiii!!!!! Sunt sigura ca nu a fost usor. Sper ca succesul tau sa ambitioneze macar o persona in plus!

Comments are closed.