Power Fit Convention, un succes la Codlea

5
3.259 vizualizari
views

Un altfel de eveniment sau mai bine spus un eveniment al oamenilor care înțeleg că sportul și mișcarea înseamnă sănătate, viață. În câteva cuvinte, la Convention Power Fit organizat de către Power Gym Codlea, au participat aproximativ 50 de persoane care și-au lăsat grijile, urgențele sau plictiseala de sâmbătă acasă și au dat curs invitației de a lua parte la eveniment.

Un succes am putea spune pentru organizatori, dar și pentru reprezentantele sexului frumos, care demonstrează din nou că, dincolo de complexe și inhibări, știu să îți păstreze frumusețea propriului echilibru prin mișcare și exercitii fizice.

Sponsorii ( Natural PLUS, Zeiden Pub, Union Pub, Cetate Codlea, Best Pizza, Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei ) au pus la dispoziție apă, fructe, proteine și premii de tombolă constând în vouchere pentru ziua de 8 Martie pentru doamnele și domnisoarele câștigătoare, dar și produse sau abonamente la sala de antrenament Power Gym Codlea.

Pentru galeria completă CLiCK AICI

Convention Power Fit (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Un mare BRAVO tuturor celor implicati in aceasta actiune , astfel de actiuni ar trebui organizate mai des. MISCAREA NU FACE RAU NIMANUI SI ESTE SANATOASA MISCAREA = SANATATE IN ORGANISM

  2. […] Din aceeași categorie Power Fit Convention, un succes la Codlea […]

  3. […] Un altfel de eveniment sau mai bine spus un eveniment al oamenilor care înțeleg că sportul și mișcarea înseamnă sănătate, viață. În câteva cuvinte, la Convention Power Fit organizat de către Power Gym Codlea, au participat aproximativ 50 de persoane care și-au lăsat grijile, urgențele sau plictiseala de sâmbătă acasă și au dat curs invitației de a lua parte la eveniment. (vezi aici) […]

  4. […] Pentru detalii de la prima ediție, CLICK AICI! […]

Comments are closed.