Erwin Albu ia atitudine-Contractul cu parcarile este ilegal

8
1.341 vizualizari
views

Astazi nu a mai rabdat, asa scrie Erwin Albu pe blogul sau. Vazand ca firma care ridica masinile isi face in continuare de cap, ca Politia Comunitara vaneaza efectiv printre semnele de circulatie amplasate la fel de ilegal, intrucat nu au avizul Comisiei de Circulatie, dar si ca urmare a discutiilor anterioare avute pe site-ul Codlea Info cu cetatenii, Erwin Albu a decis:

Astazi nu am mai rabdat, vazand ca firma aceasta cu parcarile isi face in continuare nestingherita de cap !
CONTRACTUL CU PARCARILE ESTE ILEGAL. Semnele de parcarea interzisa la fel, fiind amplasate fara
avizul comisiei de circulatie.

Asadar, astazi l-am vazut pe tanarul nostru consilier acoperind semnele de circulatie cu parcarea interzisa, o initiativa salutata de Codlea Info, un mod evident de a spune NU incompetentei edililor Municipiului Codlea.

www.erwinalbu.blogspot.com

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

8 COMENTARII

  1. Astazi pot spune cu multumire cat de mandru sunt ca avem un astfel de consilier la Codlea. Cred ca daca s-ar fi dat sfoara in tara, s-ar fi adunat zeci de cetateni dornici sa dea o mana de ajutor. Am stat si m-am gandit, n-a trecut niciun politist comunitar sa intrebe ce se intampla? Ma gandesc ca daca nu ar fi fost vorba despre cineva din consiliul local, la ora aceasta ar fi cautat bani sa plateasca amenda acel cineva, nu? Oricum, initiativa, dar mai ales concretizarea acesteia, este extraordinara! Felicitari!

  2. […] Erwin Albu ia atitudine-Contractul cu parcarile este ilegal Wed Dec 08, 2010 21:50 pm Astazi nu a mai rabdat, asa scrie Erwin Albu pe blogul sau. Vazand ca firma care ridica masinile isi face in continuare de cap, ca Politia Comunitara vaneaza efectiv printre semnele de circulatie amplasate la fel de ilegal, intrucat nu au avizul Comisiei de Circulatie, dar si ca urmare a discutiilor anterioare avute pe site-ul […] […]

  3. Am avut onoarea de a vedea aceste imagini pana a fi publicate aici si pot spune ca am ramas efectiv fara cuvinte! Toata stima mea tanarului consilier al municipiului Codlea! Aceasta este, fara indoiala, o fapta, nu doar o vorba! A avea rabdarea necesara pentru a face asta, a accepta privirile iscoditoare ale celor ce il priveau-caci m-as mira sa nu fi existat-, a iti asuma riscul unei amenzi ce va fi cu siguranta inevitabil…Astea sunt fapte! Fapte laudabile! Din punctul meu de vedere, jos palaria! La cat mai multi oameni de genul acesta! Ei sunt cei ce mai pot schimba ceva in Romania!

  4. Felicitarile mele, domnule cosilier! Cat despre Politia Comunitara, poti sa stai linistit, dragul meu coleg. Pe vremea asta sunt prea ocupati in a se adaposti undeva la caldurica sau in a trage un pui de somn prin masina de servici, undeva retras. Nu ar fi prima data cand o fac, dar cu prima ocazie cand revad acest lucru, voi face si o fotografie „de familie”.

  5. Stiti…am stat cateva minute in sir pentru a privi pozele din acea zi. Ce ziceai Andu de cetatenii ce s-ar fi adunat? Am vazut nenumarate persoane ce se uitau nedumerite ce se intampla…dar niciuna oprindu-se fie sa intrebe, fie sa ajute! Asa ca…inclin a crede, inutil s-ar fi dat sfoara in tara! Asteptand continuarea, comod, din fata televizorului…Asta e mentalitatea romanului! Asta e fapta! Asteapta sa se faca…de parca s-ar bate din palme si gata!

  6. […] dispretuitoare si nestingherita activitatea ilegala in Codlea. Dupa actiunea de protest de miercuri (vezi aici), joi dupa amiaza au fost indepartate foliile cu care mi-am permis sa acopar parcometrele si semnele […]

Comments are closed.