Să ne cunoaştem…

3
1.452 vizualizari
views

Să ne cunoaştem…şi să discutăm despre Codlea, oraşul nostru.

Aşa sună o parte a invitaţiei venită din partea consilierului municipiului Codlea, domnul Erwin Albu.

„Ce faceti joi, 9 decembrie, de la ora 15 la 16.30?
Vă invităm la un ceai, la sediul Forumului German Codlea din incinta Parohiei Evanghelice, str Lungă nr 110.
Haideţi să ne cunoaştem şi să discutăm despre Codlea, oraşul nostru.
Oricine este binevenit!”

Aşa arată mai exact invitaţia dumnealui, adresată locuitorilor municipiului Codlea.

Rămâne doar să aştept ziua de mâine, curioasă şi câţi vor fi cei ce nu se vor rezuma la a înşira cuvinte pe blog sau a arunca vorbe în vânt şi vor onora această invitaţie, pentru a arăta...că le pasă!

Aştept aşadar ziua de mâine…cu speranţa că numarul persoanelor ce vor fi prezente nu mă va dezamăgi, aşa cum o fac românii in fiecare zi!

La recitire!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. […] Să ne cunoaştem… Wed Dec 08, 2010 22:45 pm Să ne cunoaştem…şi să discutăm despre Codlea, oraşul nostru. Aşa sună o parte a invitaţiei venită din partea consilierului municipiului Codlea, domnul Erwin Albu. „Ce faceti joi, 9 decembrie, de la ora 15 la 16.30? Vă invităm la un ceai, la sediul Forumului German Codlea din incinta Parohiei Evanghelice, str Lungă nr 110. Haideţi să […] […]

  2. Da, ne-am cunoscut si a fost mai mult decat bine, chiar daca timpul, relativ scurt, nu ne-a permis sa discutam pe indelete. Personal, am avut o discutie constructiva cu domnul Erwin Albu, legat de parcarile ilegale si nu numai. Interesant este faptul ca am putut discuta pe marginea acestui subiect dupa ce in prealabil am stat de vorba cu unul dintre agentii de la circulatie, din cadrul Politiei Codlea, informandu-ma temeinic.

Comments are closed.