Eleganță și rafinament la Balul Bobocilor CTSM Codlea

0
2.222 vizualizari
views

BALUL BOBOCILOR OCTOMBRIE 2012 LA COLEGIUL TEHNIC ,,SIMION MEHEDINTI,, CODLEA


În ultima săptămână din luna octombrie, se organizează la școala noastră Balul Bobocilor. Anul acesta într-o zi frumoasă de toamnă, într-o locație deosebită – Restaurant Exotic Palace -într-o atmosferă plăcută (Ansamblul Măgura Codlea, Trupa de Dansuri S ăsești,Trupa Anturaj Crew, dans sportiv, cântece de muzică ușoară, probele la care au fost supuși bobocii), a avut loc balul mult dorit de boboci.

Pentru prima data la noi la școală organizatorii au fost o echipa formată din elevi din clasele: a XII-a A; a XII-a AP; a XII-a B, a XII-a E.. S-au remarcat în organizarea balului elevii: Petre Andreia, Drăgan Diana, Costînă Cristina, Mocanu Eliza, Tofan Alexandru, Ponci Cristana dar alături de ei au fost colegii de echipă și nu putem să nu menționăm echipa celor de la clasa a XII-a AP care ne-au pregatit delicioase prăjituri. În organizarea balului elevii au fost susținuți de profesorii diriginți COSTEA MIOARA , STAN CATALINA,  IONEL GEORGETA,  BURUIANA RAVECA și dir.adj. prof. BESNEA CRISTINA.

Și balul a început cu emoțiile prezentatorilor COSTÎNĂ CRISTINA CL.A XII-A B, TOFAN ALEXANDRU cl.a XII-a E, cu emoțiile celor 7 perechi de boboci și făra emoții din partea DJ-ilor, Jipy si Dodo,  și bineînțeles a juriului  format din :  POPA CIPRIAN cl.a XII-a E, COJOCARU ANA-MARIA  cl.a XII-a A, SIMENY SEBASTIAN cl.a XII-a AP, DRAGAN DIANA cl. a XII-a B, SANIUTA MIHAELA cl. a XII-a B, Prof. STANCU SILVIA, Prof. PASCU ADRIANA, Sponsori: LEICU CORINA –  S.C. SILNEF S.R.L., ELENA DIMA – AVON.

Și cum timpul nu stă pe loc, au trecut aproape  3 ore de la începerea programului și se anunță premierea bobocilor câștigători:

Miss Boboc : LACATÂȘ ANA – MARIA cl.a IX-a B

Mister : CIOLAN VLAD – cl. a IX-a M

Miss popularitate: SPĂTARU IRINA cl.a IX-a C

Mister popularitate : NEGHINĂ EDUARD cl. a IX-a B

Cea mai frumoasa pereche: NICA ANDREEA cl.a IX-a B

GIURGEA ANDREI cl.a IX- aM

Cea mai perspicace  boboacă : BRATU ANDREEA cl.IX-a C

Cel mai perspicace boboc: KOVACS EDUARD  cl.a IX-a M

Acum avem câștigători, bobocii au scăpat de emoții, muzica bună s-a încins atmosferă, s-a dansat, pâna la încheierea programului-ora 22:00, când elevii cuminți au plecat ”acasă”.

Echipa organizatoare mulțumește colaboratorilor, sponsorilor .

Prof. Mioara Costea

Galerie foto completă pe pagina de Facebook >CLiCK AICI<

Balul Bobocilor (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic